Gündem

AHMET EŞREF FAKIBABA’DAN ‘GÜLPINAR’ AÇIKLAMASI

AHMET EŞREF FAKIBABA’DAN ‘GÜLPINAR’ AÇIKLAMASI
08-12-2022 16:07

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa mitinginde kürsüye çıktığı sırada Şanlıurfalıların, istifa edeceği iddia edilen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar’ın adını söylediği görüntülere ilişkin Ahmet Eşref Fakıbaba açıklamada bulundu.

Barış Terkoğlu, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Şanlıurfa mitingine dair görüntü paylaştı.

Sözüm Var programında görüntüleri yayınlayan Terkoğlu, programa konuk olan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilliğinden istifa edip İyi Partiye katılan Ahmet Eşref Fakıbaba ‘ya “size özel bir görüntü izleteceğim” dedi.

Canlı yayında paylaşılan miting görüntülerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kürsüye çıktığında mitinge katılan Şanlıurfalılar “Gülpınar” diye bağırdığı görülüyor.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar’ın yakın zamanda Erdoğan’a istifa talebinde bulunduğunu ancak ikna edilerek geri döndürüldüğünü söyledi. İstifa meselesinin Şanlıurfa’da bu kadar çok konuşulmasının sebebinin Ak Parti ile Urfalılar arasında bir sorun yaşanması olduğunu söyleyen Türkoğlu, Fakıbaba ‘ya “Siz bu sloganları gördüğünüzde oradaki kalabalığın Erdoğan’a verdiği mesajın ne olduğunu düşünüyorsunuz?” diye sordu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER