Sağlık

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı Sünnet Şöleni İçin Hazırlıklara Başladı

Adıyaman'da düzenlenecek sünnet şöleni için çocuklar heyecanla erkekliğe ilk adımlarını atıyor. Bu büyük etkinlikte neler yaşanacak?

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı Sünnet Şöleni İçin Hazırlıklara Başladı
18-08-2024 15:30
ADIYAMAN

Sünnet Şöleni İçin İlk Adımlar Atıldı

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı, geleneksel hale gelen sünnet şöleni için hazırlıklarını hızlandırdı. Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan etkinlik kapsamında, Adıyamanlı çocukların sünnet işlemleri başladı. İl Başkanlığı tarafından yaklaşık bir haftadır kayıtları alınan çocuklar, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sünnet ediliyor.

Sünnet Heyecanı ve Katılım

Sünnet etkinliğine AK Parti Adıyaman İl Başkanı Faruk Bülent Kablan, teşkilat mensupları ve birçok kişi katıldı. Sünnet işlemleri, Hazreti Peygamberin sünnetine uygun olarak, hijyenik ve sağlık koşulları gözetilerek gerçekleştirildi. Sünnet edilen çocuklar, erkekliğe ilk adımlarını atmanın heyecanını yaşarken, aileler de bu anlamlı etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

500 Çocuk Sünnet Edilecek

İl Başkanı Faruk Bülent Kablan, teşkilat olarak bu anlamlı günde çocuklarla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Kablan, "Yaklaşık bir haftadır çocuklarımızın kayıtlarını alıyoruz. Bugün itibarıyla sünnet işlemlerine başladık. Eylül ayı içerisinde gerçekleştireceğimiz büyük sünnet şölenimizde yaklaşık 500 çocuğumuzun sünnetini tamamlamayı hedefliyoruz. Bu süreçte kayıtlarımız devam edecek." dedi.

Sosyal Sorumluluk ve Destek

Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen AK Parti Genel Merkez Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığı'na, tüm teşkilat mensuplarına ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına teşekkür eden Kablan, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin önemine vurgu yaptı.

Eylül Ayındaki Büyük Şölen

Sünnet işlemleri devam ederken, Eylül ayında yapılacak büyük sünnet şöleni için de hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. İl Başkanlığı, bu şölenin çocuklar ve aileleri için unutulmaz bir gün olacağını belirtiyor. Şölen kapsamında çocuklar için çeşitli etkinlikler ve hediyeler de planlanıyor.

Katılım Çağrısı

Adıyaman İl Başkanlığı, sünnet şölenine katılmak isteyen aileler için kayıtların devam ettiğini duyurdu. Sünnet işlemleri için başvuruların AK Parti İl Başkanlığı'na yapılabileceği bildirildi. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER