Gündem

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Ocak'tan Sur Esnafına Yakın Markaj

Diyarbakır Sur'da Esnaf Ziyaretleri: AK Parti İl Başkanı Ocak, Vatandaşların Kalbine Girmeyi Hedefliyor

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Ocak'tan Sur Esnafına Yakın Markaj
04-03-2024 09:08
DİYARBAKIR

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, teşkilat üyeleriyle birlikte Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinde bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşlarla birebir ilgilenen ve esnafın dertlerini dinleyen Ocak, bu ziyaretin amacının vatandaşın gönlüne girebilmek olduğunu vurguladı. Esnafın ve vatandaşların sorunlarına kulak veren Ocak, ziyaretlerin seçim odaklı değil, tamamen halkla iç içe olma amacı taşıdığını belirtti.

Sur Esnafıyla Samimi Diyaloglar

Merkez Sur ilçesinde Ulu Cami çevresindeki esnafı tek tek ziyaret eden Ocak ve teşkilatı, sokakta karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet etti. Ocak, vatandaşların ve esnafın herhangi bir konuda şikayeti varsa dinlemek ve mümkün olduğunca taleplerine kulak vermek istediklerini ifade etti. AK Parti Diyarbakır İl Başkanı, ziyaretlerin vatandaşların siyasileri yanlarında hissetmelerini sağlamak amacı taşıdığını söyledi.

Vatandaşların Memnuniyeti ve Talepleri

Ocak, esnaf ve vatandaşların genel olarak memnuniyetlerini ifade ettiklerini belirterek, zaman zaman esnafın belli konularda şikayetleri olduğunu da dile getirdi. Bu şikayetlerin en kısa zamanda çözüme kavuşturulması için çaba sarf edeceklerini vurgulayan Ocak, teşkilat olarak her zaman halkın içerisinde olmayı hedeflediklerini ifade etti.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak'ın Sur esnafına gerçekleştirdiği bu ziyaretler, siyasetin sadece seçim zamanlarında değil, her zaman vatandaşın yanında olması gerektiğinin önemli bir örneğini teşkil ediyor. Vatandaşların sorun ve taleplerine doğrudan kulak vermek, gerçek anlamda halka hizmet etmenin temelini oluşturuyor.

Sur ilçesindeki bu ziyaretler, Diyarbakır'da sosyal ve ekonomik anlamda yaşanan sıkıntılara ışık tutarken, siyasi temsilcilerin halkla iç içe olmasının önemini bir kez daha gündeme getiriyor. AK Parti Diyarbakır teşkilatının bu adımı, vatandaşların beklentilerine ve sorunlarına yönelik somut adımlar atılmasının yolunu açabilir. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER