Politika

AK Parti İlçe Başkanı Nedim Lale'den İstifa İddialarına Net Yanıt

AK Parti İlçe Başkanı Nedim Lale'nin istifa ettiği iddialarına dair açıklama yaptı: Gerçekler nasıl, devam ettiği yol ve siyasi geleceği ne yönde şekilleniyor?

AK Parti İlçe Başkanı Nedim Lale'den İstifa İddialarına Net Yanıt
05-02-2024 14:59

İstifa İddiaları ve Gerçek Durum

AK Parti İlçe Başkanı Nedim Lale, son günlerde sosyal medyada dolaşan istifa ettiği yönündeki iddialara açıklık getirdi. Yapılan spekülasyonlar üzerine, Lale'nin konuyla ilgili verdiği demeçte, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve 11 yıldır partinin bir neferi olarak görev yaptığını, 6 yıldır da ilçe başkanlığı görevini sürdürdüğünü belirtti.

Yönetimdeki Değişiklikler ve Sonuçları

"Geçtiğimiz günlerde Partimizde gerçekleşen istifaların ardından Partimizin tüzük gereği yönetimin %51'den fazlasının istifası sonucu yönetim düşmüştür. Hal böyle olunca da Başkanlığım düşmüştür."

Nedim Lale, parti içinde yaşanan yönetim değişikliklerini ve tüzüğün gerektirdiği yönetim düşme durumunu açıkladı. Bu durumun kendisinin istifa etmesiyle değil, parti tüzüğünün bir sonucu olarak gerçekleştiğini vurguladı.

Geleceğe Bakış ve Siyasi Yolculuk

Lale, her zaman partisinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK davaya hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti. İlçe başkanlığı görevini nasip ettiği sürece yerine getirdiğini belirten Lale, partisinin kendisine uygun gördüğü her pozisyonda millete hizmet etmeye devam edeceğinin altını çizdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER