Ekonomi

Altınla Parlayacak

düzenlenecek olan Mezopotamya Kuyumculuk Fuarı'nda, Zerzevan Kalesi'nden çıkartılan tarihi takılar ve kentin tescilli "hasır bileziği" sergilenecek. Peki, bu öz...

Altınla Parlayacak
27-10-2023 19:30

Diyarbakır Kuyumculuk Fuarı'nda Tarihi ve Geleneksel Takılar Vitrinde!

Tarihi On Gözlü Köprü'de Farklı Bir Etkinlik

2-5 Kasım tarihlerinde, Diyarbakır'ın tarihi On Gözlü Köprü'sünde kuyumculuk fuarı gerçekleştirilecek. Fuarda, kente özgü olan ve tescilli "hasır bilezik" ile Zerzevan Kalesi'nde ortaya çıkarılan tarihi takılar vatandaşların beğenisine sunulacak. Ünlü mankenlerin de katılımıyla renklenecek olan fuar, takı ve kültür meraklılarını ağırlayacak.

Mezopotamya Kuyumculuk Fuarı'nın 7.'si Gerçekleşiyor

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası (DİKO) Başkanı Mehmet Yüksel, Mezopotamya Kuyumculuk Fuarı'nın bu yıl 7.'sini düzenlediklerini ve bu özel etkinlik için büyük bir heyecan içinde olduklarını belirtti.

Fuarın Öne Çıkan Detayları

Yüksel, "Hasır bileziğimiz tescillendi, fuarımızda sergilenecek. Tarihi On Gözlü Köprüsü üzerinde Zerzevan Kalesi'nde çıkartılan tarihi takılarımız orada sergilenecek. Vatandaşlarımız ve sektör mensuplarımız özellikle bu takıları görmek için fuarı ziyaret edecek. Ünlü mankenlerin yürüyüşüyle fuar daha da renklenecek. Bu fuara çok özenle ve detaylı bir şekilde hazırlandık." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER