Gündem

Altyapı Yenileme Çalışmaları Başladı

Fırat Bulvarı'nda Altyapı Yenileme Çalışmalarına Başladı

Altyapı Yenileme Çalışmaları Başladı
13-01-2024 12:26

DİSKİ Genel Müdürlüğü, Altyapı Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez Kayapınar ilçesine bağlı Fırat Bulvarı'nda altyapıyı yenileme çalışmalarına başladı. Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Fırat Bulvarı'nın Polatlar ve 15 Temmuz Şehitler Parkı Kavşağı arasında kalan bölgede kanalizasyon şebekesi yenileme çalışması yapıyor.

Su Baskınları ve Olumsuzlukların Önlenmesi İçin Betonarme Kanalizasyon Şebekesi Döşeniyor

Aşırı yağışlarda olumsuzluk yaşanmaması ve yolun çevresindeki binaların bodrum katlarına su baskını gerçekleşmemesi için bölgeye 185 metre uzunluğunda betonarme kanalizasyon şebekesi döşeniyor.

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi'nin Açıklamaları

"DİSKİ Genel Müdürlüğü olarak altyapı projelerimiz sürüyor. Hemşerilerimizin sağlığını korumak için içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon şebekelerimizde bakım ve onarım çalışmalarını gece gündüz demeden yapıyoruz. Ekiplerimiz, sorun teşkil eden bu bölgemizde çalışmalarına devam ediyor, çalışmaların tamamlanmasıyla beraber bu bölgemizde su baskınlarının önüne geçilecek." ifadelerini kullandı.

Bu çalışmalarla Diyarbakır'da altyapı sorunlarına çözüm bulunarak su baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi'nin açıklamaları, şehirde altyapının güçlendirilmesi ve yaşanabilecek olumsuzlukların engellenmesi için atılan adımları vurguluyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER