Gündem

Anneler Günü'nde Gaziantep'te Doğum Yapan 12 Kadının Mutluluğu

Gaziantep'te Anneler Günü'nde anne olan 12 kadın, bu özel günü nasıl bir hediyeyle kutladılar?

Anneler Günü'nde Gaziantep'te Doğum Yapan 12 Kadının Mutluluğu
13-05-2024 09:21
GAZÄ°ANTEP

Bir Anneler Günü Mucizesi

Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 12 kadın, Anneler Günü'nde dünyaya gelen bebekleriyle yeni bir hayata merhaba dedi. Hastanede yaşanan bu özel an, anneler için unutulmaz bir hediye oldu.

Duygularını Paylaşan Anneler

İlknur Demirarslan ve Melek Taş gibi yeni anneler, bu özel günün kendileri için anlamını ve sevincini paylaştı. İlknur Demirarslan, "Anneler Günü'nde anne olmak benim için paha biçilmez bir hediye gibi oldu," derken, Melek Taş ise ikinci çocuğunun dünyaya gelmesinin kendisine yaşattığı mutluluğu dile getirdi. Her iki anne de, yaşadıkları duyguların tarifsiz olduğunu belirtti.

Anneler ve Bebekler Arasındaki İlk Buluşma

Ayşe Kılınç, hastanede ebe olarak görev yapmakta ve Anneler Günü'nde yaşanan bu özel anlara tanıklık etmenin kendileri için de ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu söyledi. Kılınç, "Bugün 12 bebek annesine 'merhaba' dedi ve biz bu ilk buluşmaları sağlamak için buradayız," diye konuştu. Bu özel gün, hem anneler için hem de hastane personeli için unutulmaz bir an olarak hafızalarda yer etti.

Gaziantep'te yaşanan bu mutlu anlar, Anneler Günü'nün anlamını daha da özel kıldı ve yeni anneler ile bebeklerinin hayatında yeni bir sayfa açıldı. Hastane, bu özel günü kutlayan tüm anneleri ve ailelerini tebrik etti ve sağlıkla dolu uzun yıllar diledi. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER