Gündem

Antrenörler ve Spor Okulları Çalıştayı Diyarbakır'da Gerçekleşti

Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) tarafından düzenlenen Antrenörler Buluşması ve Spor Okulları Çalıştayı, Diyarbakır Final Okullarında gerçekleştirildi.

Antrenörler ve Spor Okulları Çalıştayı Diyarbakır'da Gerçekleşti
09-03-2024 10:52
DİYARBAKIR

İlk Defa Diyarbakır'da: Pilot Okul Olarak Final Okulları

Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) Antrenörler Buluşması ve Spor Okulları Çalıştayı, Türkiye’de ilk defa pilot okul olarak Diyarbakır Final Okullarında gerçekleşti.

Bu etkinlik, Türkiye'de bir ilke imza atarak Diyarbakır Final Okullarında düzenlendi. Bölgedeki antrenörlerin katılımıyla gerçekleştirilen bu buluşma, spor eğitimi ve antrenörlük alanında önemli bir adım oldu.

Katılımcılar ve Konuklar

Bölgedeki antrenörlerle buluşmaya TÜBAD Yönetim Kurulu Başkanı Necati Güler, Başkan Vekili Murat Özyer, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercüment Ülker, Burak Güner ile Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Emine Gözen, Gökhan Yıldırım ve Mahmut Şimşek katıldı.

Buluşmaya TÜBAD'ın üst düzey yöneticileri ve birçok önemli isim katıldı. Bu isimler arasında, Necati Güler, Murat Özyer ve diğer yönetim kurulu üyeleri bulunmaktaydı.

Panel ve Çalıştay

Diyarbakır Final Okulları’nda gerçekleşen Basketbol Panelinin konukları Yönetim Kurulu Başkanı Necati Güler ve Başkan Vekili Murat Özyer oldu.

Panelin yanı sıra, Basketbol Okulu Antrenör Çalıştayı da aynı etkinlik programında gerçekleştirildi. Panel ve çalıştay, basketbol alanında deneyimli isimler tarafından yönetildi.

Kadınlar Günü Etkinliği ve Sonuçlar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle TÜBAD Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Emine Gözen’in moderatörlüğünde bölgedeki kadın antrenörler, kadın basketboluna emek verenler ile yüz yüze ve çevrimiçi olarak hibrit bir sohbet toplantısı düzenlendi.

Etkinlik sonunda, kadın antrenörler ve basketbolun geleceğine yönelik iki ayrı proje ortaya çıktı. Bu projeler, kısa sürede şekillendirilerek TÜBAD yönetim kuruluna sunulacak. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER