Gündem

Asfalt Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kent Merkezindeki Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Asfalt Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor
15-01-2024 15:02

Ekipler Alt Yapı Çalışmalarını Tamamladı, Sıcak Asfalt Serimi Başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sırrın Mahallesi'nde alt yapı çalışmalarını tamamlayan ekipler, şimdi sıcak asfalt serimine başladı. Kent genelinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, deforme olan yolları yenileyerek vatandaşların konforlu bir ulaşım sağlamayı hedefliyor.

Sırrın Mahallesi'nde İdare ve Vergi Mahkemeleri Binasının Bulunduğu Cadde Asfaltla Buluşuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Sırrın Mahallesi'nde İdare ve Vergi Mahkemeleri binasının bulunduğu 602. Cadde üzerinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, bu cadde vatandaşlara konforlu bir ulaşım ağı sunacak. Şehrin önemli bölgelerinden biri olan Sırrın Mahallesi'nde yapılan bu çalışma, bölge sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak.

gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Sıcak asfalt serimine başlanmasıyla birlikte, vatandaşlar daha rahat ve güvenli bir şekilde şehir içinde seyahat edebilecekler. Şanlıurfa'nın modern ve düzenli bir görünüme kavuşması için çalışmaların sürdüğünü görüyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER