Gündem

Babat'tan Öğrencilere Mezuniyet Jest

Uludere'de 120 Öğrenciye Mezuniyet Desteği: Başkan Babat Nasıl Bir Fark Yarattı?

 Babat'tan Öğrencilere Mezuniyet Jest
27-05-2024 09:43
ŞIRNAK

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde, Belediye Başkanı Alihan Babat, 120 lise öğrencisinin mezuniyet töreni masraflarını üstlenerek öğrencilere unutulmaz bir kutlama sundu. Her yıl düzenlenen bu etkinlik, öğrencilerin eğitim hayatlarını tamamlamalarını kutlamak için gerçekleştiriliyor.

Öğrencilerin Mezuniyet Sevinci

Şenoba beldesindeki lise öğrencileri, mezuniyetlerini kutlamak için Belediye Başkanı Alihan Babat'tan destek talep etti. Başkan Babat, öğrencilerin bu özel gününü kutlamak için bölgedeki en iyi restoranı kiralayarak, yemek ve pasta partisi düzenledi.

Öğrencilere Özel Etkinlik

Mezuniyet töreni, canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilen bir yemek partisi ile taçlandırıldı. Öğrenciler ve öğretmenler, okul önünde toplanarak önce fotoğraf çektirdiler, ardından kep atma töreniyle mezuniyetlerini kutladılar.

Unutulmaz Bir Gece

Akşam yemeği İnceler Barajı yakınındaki restoranda devam etti. Öğrenciler, yemek sonrası pasta kesip canlı müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlendiler. Etkinlik, öğrencilere mezuniyetlerini doyasıya kutlama fırsatı sundu.

Öğrenci Teşekkürleri

Mezuniyet etkinliğine katılan öğrenciler, Başkan Babat'ın bu jestine büyük minnettarlık gösterdi. Halime Babat, "Başkanımız bizleri yalnız bırakmıyor, her sene böyle etkinlik düzenliyor. Kendisine çok teşekkür ederim," dedi. Özge Babat ise, "Çok güzel bir etkinlikteyiz. Arkadaşlarımızla beraber güzel vakit geçirdik. Bize bu imkanı sunanlara çok teşekkür ederim," ifadelerini kullandı. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER