Yaşam

Bakan Yardımcısı Aydın, Deprem Mağduru Kadınların Yanında

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, Adıyaman’da Depremden Etkilenen Kadınları Unutmayan Bakan Yardımcısı Aydın, Geleceği Kadınlarla Birlikte İnşa Edeceklerini Vurguladı

Bakan Yardımcısı Aydın, Deprem Mağduru Kadınların Yanında
08-03-2024 18:30
ADIYAMAN

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yaşayan deprem mağduru kadınları ziyaret ederek, onların yanında olduklarını gösterdi. Bu ziyaret sırasında kadınlara karanfil dağıtarak, onlarla sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Kadınlarla Dayanışma İçinde

Aydın, ziyaret ettiği konteyner kentteki kadınlara destek olmanın önemine vurgu yaparak, "Bugün buradayız çünkü güçlü kadın, güçlü toplum ve güçlü devlet demektir. Kadınlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak, ailenin ve toplumun temel taşları olarak onların yanında olmak bizim önceliğimiz," dedi.

Kadın, Barış ve Geleceğin Sembolü

Bakan Yardımcısı Aydın, kadınların toplumdaki rolüne dair, "Kadın barış demektir, huzur demektir, gelecek demektir," şeklinde konuştu. Aydın, kadınların aile ve toplum içindeki önemine değinerek, geleceği kadınlarla birlikte inşa edeceklerinin altını çizdi.

“Kadının elinin değdiği her iş başarıyla sonuçlanır. Kadın elinin değdiği her iş güzellikle neticelenir.”

Ziyarete Kimler Katıldı?

Bakan Yardımcısı Aydın’a, ziyareti sırasında AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya, AK Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Mehmet Can Hallaç ve diğer partililer eşlik etti.

Bakan Yardımcısı Aydın ve beraberindeki heyetin, depremden etkilenen kadınlarla dayanışma içinde olması, bu zor günlerde onlara destek olma amacını taşıyor. Aydın, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması ve kadınların her alanda güçlendirilmesinin önemine dikkat çekerek, bu konuda yapılan çalışmaları ön plana çıkardı. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER