Gündem

Balıkayağı Bulvarı'nda Devam Eden Köprülü Kavşak ÇalışmalarTrafik Sorununa Çare Olacak mı?

Kalbinde Büyük Değişim: Balıkayağı Bulvarındaki Köprülü Kavşak Projesi Neler Vaat Ediyor?

Balıkayağı Bulvarı'nda Devam Eden Köprülü Kavşak ÇalışmalarTrafik Sorununa Çare Olacak mı?
12-01-2024 14:54

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatma amacıyla Balıkayağı Bulvarında büyük bir proje başlattı. Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmaları, aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu projenin tamamlanmasıyla beraber bölge trafiğinin büyük oranda rahatlaması bekleniyor. Şehir merkezindeki trafik sorununa kalıcı ve kesin çözümler üreten Belediye Ulaşım Daire Başkanlığı ve Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, projeyi hızla ilerletiyor.

Belediye Başkanı Beyazgül'ün Girişimleri ve Hedefler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün öncülüğünde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği içinde gerçekleştirilen bu proje, Şanlıurfa’ya trafik açısından büyük bir kazanım sağlayacak. Projenin bir an önce tamamlanarak trafik sorununa kalıcı bir çözüm getirilmesi hedefleniyor.

Projenin Özellikleri ve Beklenen Etkileri

Balıkayağı Bulvarında inşa edilecek olan köprülü kavşak tamamlandığında, Abide Kavşağından yola çıkan araçlar, Balıkayağı Köprülü Kavşağını ve GAP Bulvarı Köprülü Kavşağını geçerek Şanlıurfa GAP Havalimanına sinyalize olmadan transit geçiş yapabilecekler. Bu durum, şehir içi trafiğin akışkanlığını artıracak ve sürücülere büyük kolaylık sağlayacak.

Projenin Tamamlanma Süresi ve Vatandaşlara Sunulacak Hizmetler

Balıkayağı Köprülü Kavşak projesinin en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte, hem trafik sıkışıklığının azalması hem de ulaşım sürelerinin kısalması gibi önemli avantajlar sağlanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER