Yaşam

Balıkesir Çarşısının altyapı sorunu çözülüyor

Depremin İzleri Siliniyor: Adıyaman'daki Konteyner Çarşıya Altyapı Desteği

Balıkesir Çarşısının altyapı sorunu çözülüyor
07-11-2023 21:30

Adıyaman Balıkesir Çarşısı'nda Alt Yapı Seferberliği

Adıyaman'da Altyapı Sorunlarına Hızlı Müdahale

Adıyaman'da, depremden zarar gören esnaflara nefes aldıran Balıkesir Çarşısı'ndaki alt yapı problemlerine karşı Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) harekete geçti. 6 Şubat'ta meydana gelen depremler sonrası mağdur olan esnaflar için kurulan ve 86 işletmenin faaliyet gösterdiği konteyner çarşıda yaşanan altyapı sorunlarına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Mimar Sinan Kültür Parkı Karşısında Çözüm Arayışı

Mimar Sinan Kültür Parkı'nın hemen karşısında konumlanan ve alt yapı problemleriyle gündeme gelen Balıkesir Çarşısı'nda, Adıyaman Belediyesi ekipleri bir çözüm üretmek adına seferber oldu. ASKİM ekipleri, çarşı esnafının mağduriyetini gidermek için canla başla çalışıyor.

Belediye Başkanı Sorunu Yerinde İnceledi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, ekiplerin yürüttüğü çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek esnafla da görüş alışverişinde bulundu. Başkan Kılınç, yaşanan felaketin ardından esnafların işlerinin aksamaması için kurulan konteyner çarşıların önemine vurgu yaparak, altyapı sorununun en kısa sürede çözülerek esnafların mağduriyetinin giderileceğini belirtti.

“Altyapı sorunlarına karşı duyarlı olmak zorundayız. Ekiplerimiz, esnafımızın ve vatandaşlarımızın rahat bir nefes alabilmesi için var gücüyle çalışıyor. Balıkesir Çarşımızda yaşanan sorunları en hızlı şekilde çözeceğimize söz veriyorum.” dedi Başkan Kılınç.

Bu çabalar, depremden etkilenen Adıyaman halkının yaralarını sarmak ve normal yaşamına kısa sürede dönebilmesi için atılan adımların bir parçası olarak görülüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER