Gündem

BAŞARILARININ SEVİNCİNİ DESTEKÇİLERİ OLAN BAŞKANLA PAYLAŞTILAR

BAŞARILARININ SEVİNCİNİ DESTEKÇİLERİ OLAN BAŞKANLA PAYLAŞTILAR
16-11-2022 17:25

BELEDİYE BAŞKANI AYŞE ÇAKMAK” GENÇLERİMİZİN DESTEKÇİSİ OLMAYA DEVEM EDECEĞİZ”

Siverek Kaymakamlığı ilçe gençlik spor müdürlüğü bünyesinde kurulan, bu güne kadar yarışmalarda birden çok başarıya imza atan Siverek bisiklet kulübü sporcuları belediye başkanını ziyaret ederek başarılarının sevincini paylaştılar.

Göreve geldiği günden, itibaren farklı bir Belediyecilik anlayışıyla ilçede ki alt ve üst yapı çalışmalarının dışında ilçede sosyal yaşamın canlanması, gençlerin edebiyata, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelmesi ve kendi alanlarında başarılı olmaları için destek sağlaya Belediye başkanı Ayşe Çakmak” sporcu gençlerin başarısından gurur duyduğunu belirti.

Çakmak Gençlere hitaben yaptığı konuşmada şunları kaydetti” Belediye olarak her zaman çocuklarımızım ve gençlerimizin yanındayız sizin başarınız memleketin başarısıdır başarılarınız beni gururlandırıyor. Öncede olduğu gibi bundan sonrada başarınız için desteğimiz devam edecek”

Siverek bisiklet kulübü üyeleri, Belediye Başkanına desteklerinden dolayı teşekkür ederek aldıkları madalya ve kupaları başkana gösterip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER