Yaşam

Başıbüyük Yardım Kuruluşu Yardımlarına Devam Ediyor

Başıbüyük Yardım Kuruluşu ve Veng Şıma derneğinin iş birliği ile depremin ilk gününden bugüne dek deprem bölgelerine yardım dağıtmaya devam ediyor.

Başıbüyük Yardım Kuruluşu Yardımlarına Devam Ediyor
10-07-2023 19:05

Almanya merkezli Başıbüyük yardım derneği Başkanı Mahmut Başıbüyük koordinasyonunda deprem bölgelerine insani yardımlar yapmaya devam ediyor. Derneğin Siverek Temsilcisi Fadil Sağırın koordinasyonu ile beraber Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ihtiyacı olan aileler için yürüyen sandaliye dağıtımı yapıldı.

Konu ile ilgili muhabirimize konuşan Fadil Sağır:


"Başıbüyük Yardım kuruluşu olarak her zaman ihtiyacı olan ailelerin yanında durduk ve durmaya devam edeceğiz. Malum ülkemiz 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli büyük bir felaketi yaşadı ve dernek olarak depremin ilk gününden bugüne kadar depremzede vatandaşlara yardımlarda bulunduk ve yardımda bulunmaya devam edeceğiz.
Dernek olarak Veng Şıma derneği ile beraber Avrupa’dan tırlar dolusu malzemeleri bölge bölge dağıttık ve dağıtmaya devam ediyoruz. Bu sefer ki dağıtım bölgemiz Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi oldu. Siverek’teki engelşi kardeşlerimize yürüyen sandaliye dağıtımı yaptık. Buradan da belirtmek istiyorum tekrardan ihtiyacı olan aileler Siverek’teki şubemize başvurabilirler. Yaptığımız yardımlarda bizlere destek olan bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER