Teknoloji

Başkan Beyazgül'den Anlamlı Ev Ziyaretleri: Minikler TOGG Heyecanı Yaşadı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün ev ziyaretlerinde miniklerle olan özel anları ve TOGG sürprizi neydi?

Başkan Beyazgül'den Anlamlı Ev Ziyaretleri: Minikler TOGG Heyecanı Yaşadı!
22-10-2023 16:23

Her Hafta Sonu Farklı Bir Mahallede

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, her hafta sonunu vatandaşlarla buluşarak değerlendiriyor. Farklı mahallelerde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerini bu hafta sonu da ihmal etmedi. Gittiği her evde sıcak bir karşılama ile karşılaşan Başkan Beyazgül, gönüllere dokunmayı sürdürüyor.

Yeşildirek Mahallesi'nde Özel Anlar

Yeşildirek Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde, çocukların yoğun ilgisini üzerinde toplayan Başkan Beyazgül, bu ilgi karşısında duyduğu mutluluğu ifade etti. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan, çocuklarla özel anlar yaşadı.

Minik bir kızın kek teklifi karşısında gülümseyen Başkan Beyazgül, bir sonraki hafta sonu küçük kızın evine misafir olacağının sözünü verdi.

Çocuklara Özel Sürpriz: TOGG

Başkan Beyazgül, ev ziyaretlerinde sadece sohbetle kalmayıp çocuklara unutamayacakları bir sürpriz de yaptı. Türkiye'nin gururu olan yerli ve milli araç TOGG ile miniklere mahalle turu attırdı. Başkan'ın makam aracı olan TOGG'u yakından inceleme fırsatı bulan çocuklar, bu özel anı hatıra fotoğraflarıyla ölümsüzleştirdi.

Mahalle arasında TOGG ile tur atan çocukların heyecanına ortak olan Başkan Beyazgül, bu özel anları hatıra fotoğrafı ile taçlandırdı.

Ev ziyaretleri, Başkan Beyazgül'ün vatandaşlarla kurduğu sıcak ilişkinin bir yansıması olarak göze çarpıyor. Miniklerle kurduğu özel bağ ve TOGG sürprizi ile bu hafta sonu da gönüllere dokundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER