Politika

Başkan Beyazgül'den Güçlü Mesaj: "Oyunları Bozacağız"

Şanlıurfa'nın geleceği için umutlu bir tablo çizen Başkan Beyazgül, yerel ve ulusal siyasette nasıl bir rota izleyecek?

Başkan Beyazgül'den Güçlü Mesaj: "Oyunları Bozacağız"
15-02-2024 22:43
ŞANLIURFA

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti'nin Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. "Ne karagül, ne kırmızıgül, adayımız Beyazgül" sloganları eşliğinde karşılanan Başkan, ziyaretlerinde önemli mesajlar verdi.

Parti İçi Dayanışma ve Seçim Hazırlıkları

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, Başkan Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçe başkanı ve parti üyeleriyle bir araya gelerek, seçim çalışmalarını değerlendirdi. Partili gençlerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Beyazgül, gençlere teşekkür etti ve birlik mesajları verdi.

"Oyunları Bozacağız" Vurgusu

Başkan Beyazgül, Şanlıurfa ve AK Parti'nin geçmişte birçok zorluğu birlikte aştığını belirterek, "Bu millet büyük bir millet, oyunlara gelmiyor" diyerek güçlü bir duruş sergiledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Oyunları bozacağız" sözlerini hatırlatarak, bu yönde kararlı bir şekilde ilerleyeceklerini vurguladı.

Liderlik ve Kararlılık Mesajı

"Gerek AK Parti, gerekse Şanlıurfa AK Parti olarak çok badireler atlattık, ama çok şükür her dönem dimdik ayakta olduk. Bu, milletimizin geçmişten aldığı bir maneviyat ve ruh vardır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kim gelirse gelsin Cumhurbaşkanımız sağ olduğu müddetçe onu kimse geçemez."

Bu sözlerle Beyazgül, hem yerel hem de ulusal düzeyde liderlik ve kararlılığın önemine dikkat çekti. Şanlıurfa'nın ve Türkiye'nin geleceği adına umutlu ve güçlü bir mesaj verdi.

Bu ziyaretler ve verilen mesajlar, AK Parti'nin yereldeki güç birliğini ve ülke genelindeki politik duruşunu pekiştiren önemli bir adım olarak görülüyor. Şanlıurfa'nın ve Türkiye'nin geleceği için atılan bu adımlar, yerel ve ulusal siyasette yeni bir dönemin başlangıcı olabilir mi? Zamanla bu soruların cevabı daha net bir şekilde ortaya çıkacak. Kaynak Büyükşehir Basın Bürosu - Haber Sinan ÇİFTEL 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER