Eğitim

Başkan Beyazgül, Emekli Öğretmenleri Özel Gününde Onurlandırdı

Şanlıurfa’nın Eğitim Kahramanları, Başkan Beyazgül Tarafından Evlerinde Ziyaret Edildi: Peki, Bu Ziyaretlerin Arkasındaki Anlam Ne?

Başkan Beyazgül, Emekli Öğretmenleri Özel Gününde Onurlandırdı
25-11-2023 14:39

Öğretmenler Gününe Özel Anlamlı Ziyaretler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, emekli öğretmenleri kendi evlerinde ziyaret etti. İlk durağı emekli Öğretmen Aysel Köylü'nün evi olan Beyazgül, Köylü'ye çiçek takdim ederek öğretmenler gününü kutladı. Ardından emekli Öğretmen Cahit Göncü’yü evinde ziyaret eden Başkan, Göncü'ye de çiçeklerle teşekkürlerini sundu.

Şanlıurfa'nın Eğitim Geleceği Üzerine Sohbet

Beyazgül, Göncü ile yaptığı sohbette, Şanlıurfa’da gençlere yönelik yapılan çalışmalar ve kentin turizm alanındaki ilerlemeler hakkında bilgi verdi. Başkan, kentin tarihi dokusunu koruyarak, Kızılkoyun, Kızılay Çay Bahçesi ve Belediye Çay Bahçesi gibi yerlerle Şanlıurfa’yı geleceğe taşıdıklarını vurguladı.

Emekli Öğretmenlerden Başkana Teşekkür

Şanlıurfa’nın eğitim ve sosyal yaşamına katkılarından ötürü Başkan Beyazgül’e teşekkür eden Cahit Göncü, halk ekmeğin hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kaliteli ekmek yemenin önemine değindi.

Ziyaretin Sonuçları ve Etkileri

Bu özel ziyaretler, emekli öğretmenlere verilen değeri ve onların toplum içindeki önemini vurgulayan güzel bir örnek oldu. Başkan Beyazgül’ün bu jesti, Şanlıurfa’nın eğitim geçmişine ve geleceğine olan saygısının bir göstergesi olarak kaydedildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER