Gündem

Başkan Bucak: “Gençler, Geleceği Şekillendirecek Güç Sizin Ellerinizde”

Gençlerin hayallerine cesurca sarılması gerektiğini vurgulayan Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, geleceği şekillendirmek için hangi adımları atmalıyız?

Başkan Bucak: “Gençler, Geleceği Şekillendirecek Güç Sizin Ellerinizde”
15-08-2024 14:39
ŞANLIURFA

Hayallerin Peşinden Gitme Cesareti

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Siverek İlçe Temsilciliğinin yaz okulları kapanış programında gençlere önemli mesajlar verdi. Başkan Bucak, gençlere hayallerinin peşinden gitmeleri gerektiğini vurgulayarak, bu süreçte karşılaşacakları zorluklara rağmen cesur olmaları gerektiğini söyledi. Bucak, gençlerin hayatlarının şekillenmesinde büyük rol oynayacak olan bu tür programların önemine dikkat çekti.

TÜGVA’nın Gençlik Üzerindeki Etkisi

Bucak, konuşmasında TÜGVA’nın gençler için oynadığı kritik role değindi. TÜGVA’nın gençlerin milli ve manevi değerlere sahip, bilinçli bireyler olarak yetişmesinde önemli bir misyon üstlendiğini belirtti. “Bu vakıf, ülkemizin dört bir yanında gençlerimize kucak açan, onların her alanda kendilerini geliştirmelerine fırsat veren bir yuvadır,” diyerek TÜGVA’nın gençlik üzerindeki olumlu etkilerini dile getirdi.

Kendine Güvenin Anahtarı

Gençlere kendilerine güvenmeleri konusunda tavsiyelerde bulunan Başkan Bucak, bu güvenin hayatın her alanında rehberlik edeceğini vurguladı. Bucak, “Burada kazandığınız dostluklar, edindiğiniz bilgiler ve kazandığınız tecrübeler hayatınızın her aşamasında sizlere rehberlik edecektir. Ülkemizin sizlerin enerjisi, vizyonu ve azmiyle daha da ileriye gidecektir,” şeklinde konuştu.

Tarihi Bilmek ve Geleceğe Bakmak

Bucak, gençlerin tarih bilgisi ile güncel gelişmeleri yakından takip etmeleri gerektiğine de değindi. Geçmişte yaşanan olayların günümüzü anlamakta ve geleceğe yönelik adımlar atmakta önemli olduğunu belirten Bucak, “Tarihimizi iyi bilin ve asla unutmayın. Osmanlı’dan günümüz Türkiye’sine kadar nasıl geldiğimizi okuyun, öğrenin,” diyerek gençleri tarih bilgilerini güçlendirmeye çağırdı.

Siverek Gençliğinin Gücü

Siverek gençliğinin her alanda kendini ispatladığını belirten Bucak, bu gençliğin gelecekte ülkemizi lider konuma getirecek güce sahip olduğunu ifade etti. Bucak, gençlere her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirterek, Siverek’in genç potansiyelinin ülkemiz için büyük bir avantaj olduğunu vurguladı.

Başarıya Giden Yol

Programın sonunda dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları verildi. Bu ödüller, gençlerin gelecekteki başarılarına yönelik birer adım olarak nitelendirildi. Bucak’ın sözleriyle, gençlerin başarısı, ülkemizin geleceğini şekillendirecek en önemli unsurlardan biri olarak öne çıkıyor.

“Tarihimizi iyi bilin ve asla unutmayın. Osmanlı’dan günümüz Türkiye’sine kadar nasıl geldiğimizi okuyun, öğrenin.” Haber Mahmut Nedim GOZELEK

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER