Yaşam

Başkan Bucak, Milli Maçı Vatandaşlarla Dev Ekranda İzledi

Bir belediye başkanı ve vatandaşlar, Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanını dev ekranda nasıl yaşadı? İşte detaylar!

Başkan Bucak, Milli Maçı Vatandaşlarla Dev Ekranda İzledi
27-06-2024 09:13
ŞANLIURFA

Şanlıurfa Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Türkiye - Çekya maçını, vatandaşlarla beraber Ofis Park'ta kurulan dev ekranda izledi. Bu etkinlik, şehirde büyük bir heyecan ve birliktelik yarattı.

Başkan Bucak ve Vatandaşlar Bir Arada

Başkan Bucak, milli maçın izlenmesi için Ofis Park'ta dev bir ekran kurdurdu ve vatandaşlarla birlikte maçı izledi. Bucak, "A Milli Futbol maçımızı vatandaşlarımıza birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber şehrimizin nefes alabileceği Ofis Park'ta kurmuş olduğumuz dev ekranda izleme keyfini yaşattık," dedi.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Başkan Bucak, etkinlikte vatandaşlarla sohbet etme fırsatı buldu. Maç sırasında yaşanan heyecanı paylaşan Bucak, "Güzel bir birliktelik oldu, hem maç izledik hem de vatandaşlarımızla sohbet ettik. Hop oturduk hop kalktık," ifadelerini kullandı.

Milli Takımın Başarısı

Türkiye'nin Çekya karşısında kazandığı zafer, Siverek'te büyük bir coşkuyla kutlandı. Başkan Bucak, A Milli Takım'ın son 16'ya kalmasını tebrik etti ve "İnşallah en güzel şekilde ülkemizin milli takımı güzel yerlere gelir," dedi.

Gelecek İçin Umut

Bucak, A Milli Takım'ın başarısının tüm Türkiye için gurur verici olduğunu belirtti. "Şimdiden tüm milletimize hayırlı uğurlu olsun," diyerek sözlerini tamamladı. Bu etkinlik, Siverek'te vatandaşların bir araya gelerek ortak bir sevinç yaşamasına vesile oldu.

Toplumsal Dayanışma Örneği

Bu tür etkinliklerin, şehirdeki toplumsal dayanışmayı ve birlikteliği pekiştirdiği vurgulandı. Başkan Bucak ve vatandaşlar, böyle etkinliklerin daha sık düzenlenmesini temenni etti.

Başkan Bucak: "Şehrimizin nefes alabileceği Ofis Park'ta kurmuş olduğumuz dev ekranda izleme keyfini yaşattık. Güzel bir birliktelik oldu, hem maç izledik hem vatandaşlarımızla sohbet ettik."Haber Zafer AĞIRMATLI

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER