Gündem

Başkan Çulcu’dan Gazetemize Anlamlı Ziyaret

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nda, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa'nın Siverek İlçe Başkanı Mehmet Ali Çulcu, gazetecilerin çalışmalarını takdir etmek amacıyla gazetemize özel bir ziyarette bulundu. Bu ziyaretin anlamı neydi? Detayı Haberimizde

Başkan Çulcu’dan Gazetemize Anlamlı Ziyaret
24-07-2024 12:10
ŞANLIURFA

Gazetemize Anlamlı Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Siverek İlçe Başkanı Mehmet Ali Çulcu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetemize ziyarette bulundu. Bu özel günün anlam ve önemini vurgulayan Başkan Çulcu, gazetecilerin çalışmalarını takdir etti ve onlara teşekkürlerini iletti.

Feyzi Donan’ın Teşekkür Mesajı

Gazetemizin genel yayın yönetmeni Feyzi Donan, Başkan Çulcu’nun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini sundu. Donan, gazetecilerin zor şartlar altında bile gerçeği yansıtma çabasını övdü ve bu tür ziyaretlerin gazetecilerin moral ve motivasyonunu arttırdığını belirtti.

Basının Demokratik Önemi

Başkan Çulcu, basının demokrasinin en önemli unsurlarından biri olduğunu vurguladı. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlayan Çulcu, halkın haber alma özgürlüğü ve doğru bilgiye ulaşma hakkı için özveriyle çalışan tüm basın emekçilerine teşekkür etti. Basının toplumdaki rolünün altını çizen Çulcu, bu özel günde gazetecilerin yanında olmanın önemini belirtti.

Gazetecilerin Zorlu Görevleri

Çulcu, zor şartlar altında bile gerçeğin peşinde koşan gazetecilerin bu özel gününde yanlarında olmak istediğini belirtti. Gazetecilerin, doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde görev yaparak toplumun haber alma hakkını koruduklarını vurgulayan Çulcu, gazetecilerin fedakârlıklarına dikkat çekti.

Gazetecilikte Tarafsızlık ve İlkeler

Siverek basınının tarafsız görevini layıkıyla yapan gazetecilerinin çalışmalarını takdir eden Başkan Çulcu, doğru ve ilkeli gazetecilik anlayışı ile zor şartlar içerisinde dahi fedakârca görev yapan kıymetli basın mensuplarının gününü kutladı. Bu kutlamaların gazetecilere moral olduğunu belirtti.

Başkan Çulcu’nun Kutlama Mesajı

Başkan Çulcu, “Demokrasinin en önemli unsurlarından biri olan basının ve gazetecilerin günü. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlarken, halkın haber alma özgürlüğü ve doğru bilgiye ulaşma hakkı için özveriyle çalışan tüm basın emekçilerine bu kutsal görevi layıkıyla yapanlara teşekkür ediyoruz. Zor şartlar altında bile gerçeğin peşinde koşan gazetecilerin bu özel gününde yanında olmak istedik,” dedi.

Çulcu, gazetecilerin çalışmalarında kolaylıklar dileyerek konuşmasını sonlandırdı. Haber Zafer AĞIRMATLI

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER