Kültür & Sanat

Başkan Kılıç, Adaylık Başvurusunu Yaptı

Yeniden Adaylık Yolunda: Başkan Kılıç'tan Önemli Adımlar

Başkan Kılıç, Adaylık Başvurusunu Yaptı
15-11-2023 10:39

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'tan Aday Adaylık Başvurusu

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi’nde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nde başvuruyu yapan Başkan Kılıç, başvuru evraklarını Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim etti.

Başkan Kılıç'ın Yolculuğu ve Hedefleri

Başkan Kılıç, 2014 yılından bu yana yürüttüğü görev süresince Oğuzeli için gerçekleştirdiği çalışmalar ve hedefleri hakkında konuştu. "Bu kutlu yolculukta anlımız açık, yüzümüz ak, başımız dik Oğuzelili hemşerilerimizin hizmetindeyiz" diyerek, Oğuzeli’nde gerçekleştirdiği projeler ve hizmetlerle ilçeyi daha iyi bir yere taşıma amacını vurguladı.

Oğuzeli İçin Yapılan Çalışmalar ve Projeler

"Hep birlikte daha güzel bir Oğuzeli için çalışma fırsatını şahsıma layık gören herkese minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum." - Mehmet Sait Kılıç

Başkan Kılıç, Oğuzeli'nde alt ve üst yapı, sosyal tesisler, yeşil alanlar, eğitim alanları ve kültür-sanat etkinlikleri gibi birçok alanda gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsetti. Bu projelerin, Oğuzeli’ni bir marka şehir yapma yolunda önemli adımlar olduğunu belirtti.

Başkan Kılıç, aday adaylık başvurusuyla, Oğuzeli’nde başlattığı çalışmaları devam ettirme ve ilçeyi daha da ileriye taşıma hedefini dile getirdi. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde, daha güçlü bir şekilde hizmet etme niyetinde olduğunu ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER