Politika

Başkan Tahmazoğlu, Üniversiteli Gençleri Ziyaret Etti

Üniversite öğrencileriyle buluşan Mehmet Tahmazoğlu, onlara ne tür destekler sağlandığını açıkladı. Peki, bu destekler neler? Öğrenciler başkanı görmekten ne ka...

Başkan Tahmazoğlu, Üniversiteli Gençleri Ziyaret Etti
05-10-2023 19:00

Şahinbey Belediyesi'nin Gençlere Destekleri

Kars’ta Şahinbeyli öğrencilerle bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençlerin her aşamasında yanlarında olduklarını belirtti. Başkan Tahmazoğlu, ilkokuldan üniversiteye kadar olan eğitim sürecinde gençlere verilen destekleri detaylandırdı.

“Öncelikle tüm öğrencilerimize Üniversite hayatında başarılar diliyorum. Geçtiğimiz yıl üniversiteyi kazanan ve devam eden öğrencilerimize 3 bin TL nakdi destek sağlamıştık. Bu yıl bu rakamı 4 bin TL’ye çıkardık... Öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmaları için hep yanlarında olduk. İnşallah üniversite hayatlarınızda da başarılı olursunuz. Sizlerin başarısı ve mutluluğu bizlerin mutluluğudur”

Öğrencilerden Başkan Tahmazoğlu'na Teşekkür

Kars’ta eğitim gören Şahinbeyli üniversite öğrencileri, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na hem maddi hem de manevi desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

“Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nu Kars’ta görmekten büyük mutluluk duyduk. Maddi, manevi bizlerin her zaman yanında oldu. Allah kendisinden razı olsun”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ülkenin dört bir yanında eğitim gören Şahinbeyli üniversiteli gençleri ziyaret ederek onlara olan desteğini sürdürmeye devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER