Gündem

Batman'da Park Halindeki Araçta Şok Olay: Bir Kişi Başından Vurulmuş Halde Bulundu

Batman Kıbrıs Şehitler Bulvarı'nda Ağır Yaralı Bir Kişi Araç İçinde Bulundu: Polis Soruşturma Başlattı

Batman'da Park Halindeki Araçta Şok Olay: Bir Kişi Başından Vurulmuş Halde Bulundu
18-03-2024 13:39
BATMAN

Batman'ın Kıbrıs Şehitler Bulvarı'nda, park halindeki bir otomobilin içinde başından vurulmuş bir kişi bulundu. 26 yaşındaki O.K., çevredeki vatandaşlar tarafından ağır yaralı halde aracın içinde bulundu ve hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, hızla müdahalede bulundu. İlk müdahalenin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan O.K., tedavi altına alındı.

Olayın Bulunduğu Yer ve Zaman

Batman'ın yoğun caddelerinden biri olan Kıbrıs Şehitler Bulvarı'nda meydana gelen olay, yerel saatle sabah erken saatlerde gerçekleşti. Park halindeki bir otomobil içerisinde başından vurulmuş halde bulunan O.K.'nin durumu, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi.

Polis Olay Yerinde İncelemelerde Bulundu

Polis ekipleri, olayın bildirilmesi üzerine hemen olay yerine ulaştı. Çevrede güvenlik önlemleri alınırken, olay yeri inceleme ekipleri detaylı bir çalışma yürüttü. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan O.K.'nin sağlık durumu hakkında bilgi verilirken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

"Bu sabah Batman Kıbrıs Şehitler Bulvarı'nda park halindeki bir otomobilin içinde başından vurulmuş bir kişi bulundu. Olayla ilgili olarak polis ekiplerimiz derhal soruşturma başlatmıştır." - Polis Açıklaması

Soruşturmanın Yönü

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, polis ekipleri olayın nasıl gerçekleştiğini ve faillerin kim ya da kimler olabileceğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Çevredeki güvenlik kameraları inceleniyor ve olası tanıklarla görüşmeler yapılıyor. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında olan O.K.'nin ifadesine başvurulacak. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER