Gündem

Batman'da Taekwondo İl Seçmeleri Heyecanı Sona Erdi

Genç Sporcuların Kıyasıya Mücadelesi: Batman'da Taekwondo İl Seçmelerinde Kimler Zirveye Çıktı?

Batman'da Taekwondo İl Seçmeleri Heyecanı Sona Erdi
06-03-2024 10:55
BATMAN

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Organizasyonuyla Gerçekleşen Taekwondo İl Seçmeleri

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2023-2024 okul sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen taekwondo il seçmeleri, Batman çok amaçlı spor salonunda yapıldı. Bu önemli etkinlik, genç taekwondo sporcuları için önemli bir deneyim ve rekabet fırsatı sunarak, spora olan ilgiyi artırdı.

Genç Sporcuların Mücadelesi

Toplamda 68 sporcunun katıldığı il seçmeleri, yıldızlar kız-erkek ve küçükler kız-erkek kategorilerinde gerçekleştirildi. Seçmelere katılan genç sporcular, Batman'ı kendi kategorilerinde temsil etme şansı için kıyasıya bir mücadele sergilediler. Sporcuların performansı, izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ve heyecanla takip edildi.

Dereceye Giren Sporculara Ödülleri Verildi

Dereceye giren sporcuların kupa ve madalyaları, Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat, Spor Eğitim Uzmanları, İl Temsilcisi Habib Çelik ve antrenörler tarafından verildi. Bu ödül töreni, genç sporcuların başarılarının takdir edilmesi ve onurlandırılması açısından büyük önem taşıdı.

"Batman çok amaçlı spor salonunda yapılan il seçmelerine 68 sporcu katılım sağladı. Yıldızlar kız-erkek ve küçükler kız-erkek kategorilerinde yapılan il seçmelerine katılım sağlayan sporcular, Batman'ı kendi kategorilerinde temsil etmeye hak kazandılar." İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER