Gündem

Batman'da Yanlış Yol Seçimi Küçük Çaplı Kazayla Sonuçlandı

Yanlış bir dönüş nasıl bir zincirleme etkiye yol açabilir ve bu tür kazalardan nasıl kaçınılabilir?

Batman'da Yanlış Yol Seçimi Küçük Çaplı Kazayla Sonuçlandı
14-05-2024 09:26
BATMAN

Batman'da, bir otomobil sürücüsünün yolları karıştırması sonucu motosiklete çarpmasıyla küçük çaplı bir trafik kazası meydana geldi. Her iki sürücünün de kazadan yara almadan kurtulması ve karşılıklı özür dilemeleri, olayın olaysız sonuçlanmasını sağladı.

Kaza Nasıl Oldu?

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'dan Siirt istikametine seyir halinde olan 06 CGE 742 plakalı otomobil, Gap Mahallesi TPAO Bulvarı üzerindeki trafik ışıklarını geçtikten sonra yanlışlıkla Kozluk istikametine döndü. Yanlış yöne döndüğünü fark eden sürücü, Siirt istikametine doğru ani bir manevra yaparken, karşı yönden gelen 16 AVU 584 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet devrildi.

Kazadan Yara Almadan Kurtulma

Kazada, her iki sürücü de büyük bir şans eseri yaralanmadan kurtuldu. Motosiklet sürücüsü ve otomobil sürücüsü, yaşanan talihsiz olayın ardından birbirlerinden özür dileyerek yollarına devam ettiler. Bu durum, karşılıklı anlayış ve sorumluluk bilincinin önemini vurgulayan bir örnek oldu.

 - Trafik Güvenliği Uzmanı "Kazalar, dikkatsizlik ve yanlış kararlar sonucu gerçekleşebilir. Bu tür durumlarda sakin kalmak ve sorumluluk almak önemlidir." İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER