Gündem

BELEDİYE BAŞKANI ÇAKMAK’TAN VEFA ÖRNEĞİ

BELEDİYE BAŞKANI ÇAKMAK’TAN VEFA ÖRNEĞİ
08-09-2022 18:53

Şanlıurfa’nın Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak; Siverek Belediyesi kültur işleri müdürlüğü tarafından her yıl ilçede faaliyet gösteren Dernek ve STK temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen, bu yıl 4. düzenlenen Takoran Uluslararası kültür ve doğa festivalinde Tertip, düzen ve işleyişinde katkı sunan Siverek STK üyelerini ve Festivalde aktif bir şekilde görev alan Şanlıurfa Doğa Sporları Dernek üye temsilcileriyle bir araya gelerek desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletip birer plaket ile ödüllendirdi.

Belediye başkanı Ayşe Çakmak; Tarihi Paşa Konağında SİVİLDER başkanı Ayhan Ekinci, Gıda Maddeleri Ve Esnaf Odası Başkanı Berat Dalaman, Maddeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Haci İnan, Terziler Ve Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hanifi Ay, Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Mecit Yakar Fırat Gezginler Kulubü başkanı Ferit Akçalı ve Şanlıurfa Doğa Sporları dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Çakmak tüm katılımcılara hitaben yaptığı açıklamasında bu yıl 4. düzenlenen Takoran Uluslararası kültür ve doğa festivalinde destek veren tüm STK üyelerimi kutluyorum hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu yıl 4.Takoran Uluslararası kültür ve doğa festivali son derece görkemli bir o kadarda ses getirdi. Açıkçası Yüzünüzde söylemiyorum Hepinizdeki Şevk ve kararlılık beni çok fazlasıyla mutlu etmiştir.

Herkes üzerine düşeni yapmıştır. Festival boyunca hiçbir eksikliği hep beraber his ettirmedik.. Memleketimizin böyle güzel festivallerle anılması Kentimizin tanıtımına önemli bir şekilde katkı sunacaktır.

Tabiki eksik yönlerimiz olmuştur bunu güzel bir şekilde hep beraber analizini yapıp gelecek yıllarda daha iyisini yapmak için arayış içerisinde olmamız lazım. Çok sayıda çevre illerde gerek mesajla gerekse birebir tebrik mesajları alıyorum bu da beni ziyadesiyle memnun etmiştir.

İnşallah gelecek yıllarda ZİPLİNE takoran bölgesine kurmayı amaçlıyoruz. Memleketimiz ve buradaki vatandaşlarımız güzel şeyleri hak ediyor inşallah hizmet manasında her kesimi memnun edecek çalışmaları yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz, bunların daha güzel şekilde yapılması yönünde tüm STK üyelerimizin önerilerini de dikkate alıyoruz.

Bu memleket hepimizindir hizmet ve çalışma manasında elimizden geleni yapıyoruz.

SU SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ.

Başkan çakmak kentte yaşanan su sorunun çözmek amacıyla yoğun bir çalışma icinde olduklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti”

Kentimizde Su sorunu vardır Sontaj çalışması sonucu iki kuyumuzda su çıkmıştır iki güne kadar şebekeye su verilecektir inşallah bu yıl sonu itibariyle Su sorumuzu da Fırat’tan gelen su ile tümüyle çözeceğiz katılımlarınızdan ve desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Başkan Çakmak STK temsilcilerine, Fırat Gezginler Kulübü başkanı Ferit Akçalı ve Doğa Sporları Dernek temsilcilerine Takoran Uluslararası kültür ve doğa festivaline katkılarından dolayı birer plaket vererek ödüllendirdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER