Eğitim

Bilim Şehitkamil’de, atölye eğitimleri başladı

2023-2024 eğitim yılında Şehitkamil’de bilime olan ilgi nasıl artırılıyor? Bu atölyelerde neler yapıldı ve katılımcılar bu deneyimlerinden ne anladı?

Bilim Şehitkamil’de, atölye eğitimleri başladı
27-09-2023 15:14



Şehitkamil’de Geleceğin Bilim İnsanları İçin Atölye Eğitimleri Başladı!

Atölye Eğitimlerine Yoğun İlgi

Şehitkamil Belediyesi tarafından hizmete sunulan Bilim Şehitkamil’de, yeni eğitim ve öğretim yılıyla birlikte, öğrencilere yönelik atölye eğitimleri başlamıştır. Bu atölyelerle çocukların bilime olan ilgisini ve bilimsel farkındalığını artırmak amaçlanıyor. Atölyelere bu yıl da on binlerce öğrenci katılacak.



Öğrencilere Sunulan Atölye İmkanları

Bilim Şehitkamil’e katılan öğrenciler, matematik, doğa, tasarım, teknoloji ve astronomi atölyelerinde bilimsel faaliyetlere katılarak hem eğleniyor hem de öğreniyor. Bu atölyelerle öğrencilere bilim ve teknoloji konusunda teorik ve uygulamalı eğitimler veriliyor.

“Öğrencilerimizin bilime olan merakını artırıyoruz” - Öğretmen Müslüm Yıldıztekin



Öğretmenler ve Öğrencilerden Tepkiler

Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulu Sınıf Öğretmeni Gül Yıldız, Bilim Şehitkamil’in öğrencilere sunduğu imkanların değerini vurgulayarak, öğrencilerin bilimsel faaliyetlere olan ilgisinin bu sayede arttığını belirtti. 4. sınıf öğrencisi Mehmet Kamacı da buradaki eğitimler sayesinde bilimsel merakını daha da artırdığını ve makine mühendisi olma hayalinin peşinde olduğunu paylaştı.

“Bilim Şehitkamil’in çocuklara faydalı olduğunu düşünüyorum” - Gül Yıldız
"Burada olmaktan da gerçekten çok mutluyum" - Mehmet Kamacı

Etiketler: 

```

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER