Gündem

BİR ÇOCUK ÜŞÜRSE YÜREĞİM ÜŞÜR

BİR ÇOCUK ÜŞÜRSE YÜREĞİM ÜŞÜR
11-11-2022 17:06

İSTANBUL KOŞUYOLU GÖNÜLLÜLERİNDEN SİVEREKLİ ÖĞRENCİLERE AYAKKABI DESTEĞİ

Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllüleri, binlerce kilometre uzak olmalarına rağmen her alanda Siverek ilçesinde yaşayan insanların yüreğine dokunarak onlarla manevi bir bağ kurma çalışmalarına devam ediyorlar.

Bu güne kadar Siverek’te ki eğitim katkılarının yansıra insani yardımlarla sevgi dokunuşlarına devem ediyor. Kentteki öğrencilerin eğitimine maddi ve manevi desteklerini her yönde yapmış olduğu yardımlarla yanlarında olan Koşuyolu gönüllüleri bu kez; Siverekli öğrencilere ayakkabı yardımı oldu.

Siverekli Öğrencilere teslim edilmek üzere gönderilen 100 çift ayakkabılar Eğitimci Faik Türkgezer’e teslim edildi.

Türkgezer yardımlarla ilgili yaptığı açıklamalarında;” Koşu yolu Gönüllüleri evi yöneticileri Mine Özkul ve Arzu Kılıç hanımefendileri tarafıma ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilmek üzere 100 çift ayakkabı yolladılar. Bende titiz bir çalışmayla kenar mahallelerin okulları olan Gülabibey ve İsmetpaşa ilkokullarında eğitimlerine devam eden okul idarecileriyle birlikte tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye teslim ettik, ayakkabısına kavuşan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Onların sevinci, bizi fazlasıyla mutlu etmiştir. Öğrencilerimizin mutluluğu duygusal anlar yaşamamıza vesile oldu. Ne demişler; ”Veren El Alan elden üstündür “ Bu gönül köprüsünü inşa eden Koşu yolu Gönülleri yöneticileri olan Mine Özkul ve Arzu Kılıç hanımefendilerine yardımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER