Yaşam

Bir Öğretmen Hayatını Kaybetti, Üç Öğretmen Yaralandı

Kazanın Detayları Nedir ve Etkilenenler Kimlerdi?

 Bir Öğretmen Hayatını Kaybetti, Üç Öğretmen Yaralandı
25-05-2024 09:26
DİYARBAKIR

Tragik Çarpışma Anı

Diyarbakır'ın Geyiktepe mevkisinde, Diyarbakır-Elazığ kara yolunda dramatik bir trafik kazası yaşandı. Bir eğitim merkezinde görevli öğretmenleri taşıyan 34 DDS 608 plakalı otomobil, Y.M. yönetimindeki 23 HS 709 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada, öğretmenlerden biri olay yerinde hayatını kaybetti, diğer üç öğretmen ise ağır yaralandı.

Kazanın Meydana Geldiği Durum

Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan öğrencilerini pikniğe götürmekte olan öğretmenler, kazanın şokunu yaşadı. Olay, sıradan bir günü trajediye dönüştürdü.

Acil Servislerin Hızlı Müdahalesi

Olay yerine hızla 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan öğretmenler, acil servis ekiplerince yapılan ilk müdahalelerin ardından hızla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların Durumu

Hastaneye kaldırılan öğretmenlerden biri olan R.A., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer üç öğretmenin tedavisi devam etmekte olup, sağlık durumları hakkında güncel bilgiler beklenmektedir.

Topluluk Üzerindeki Etki

"Bu tür kazalar, tüm topluluğumuzu derinden etkiliyor ve bir kez daha trafik güvenliğinin önemini hatırlatıyor," dedi bir yetkili. AA

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER