Asayiş

Bismil'de Trafik Kazası: Tır Altında Kalan Otomobil Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Acı olay: Tırın altına sürüklenen araçta can pazarı yaşandı, peki neler oldu?

Bismil'de Trafik Kazası: Tır Altında Kalan Otomobil Sürücüsü Hayatını Kaybetti
03-06-2024 18:33
DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, bir otomobilin tıra arkadan çarparak altına sürüklenmesi sonucu, otomobil sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti.

Kaza Detayları

Alınan bilgilere göre, Bismil ilçesinin Köseli Mahallesi'nde meydana gelen kazada, Şaban Nergiz idaresindeki 33 DUU 68 plakalı otomobil, önünde seyreden 33 DOH 74 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil tırın altına girerek sürüklendi. Olay, çevredeki sürücüler tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi.

İlk Müdahale ve Kurtarma Çalışmaları

İhbar üzerine hızla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, ağır hasar gören otomobilde sıkışan sürücü Şaban Nergiz'i büyük bir çaba ile sıkıştığı yerden çıkardı. Çıkarılan sürücü, olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekiplerine hemen teslim edildi.

Hastaneye Sevk ve Acı Son

Bismil Devlet Hastanesine ağır yaralı olarak kaldırılan Şaban Nergiz, burada doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Devam Eden Soruşturma

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Kazanın nedenlerini ve sorumlularını belirlemek üzere yapılan soruşturmada, görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu ve kaza yerinde detaylı incelemeler yapıldı. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER