Spor

Bölgesel Futbol Şenliği'nde 296 Genç Yetenek Sahne Aldı

Altınordu Futbol Kulübü İş Birliği İle Düzenlenen Bölgesel Futbol Şenliği'nde 7 Farklı İlden 296 Genç Futbolcu Yeteneklerini Sergiledi

Bölgesel Futbol Şenliği'nde 296 Genç Yetenek Sahne Aldı
11-12-2023 11:08

Genç Yeteneklerin Büyük Buluşması

Şehitkamil Belediyesi ve Altınordu Futbol Kulübü iş birliğinde düzenlenen Bölgesel Futbol Şenliği, Adıyaman, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Şanlıurfa'dan gelen 296 genç futbolcuyu ağırladı. Bu etkinlik, genç yeteneklerin kendilerini göstermeleri için önemli bir platform sundu.

Scout Ekiplerinin Dikkatli Gözlemleri

Kulüplerin scout ekipleri, genç yetenekleri titizlikle gözlemledi. Türkiye genelindeki yetenek taramalarının Güney etabı olarak düzenlenen bu organizasyonda, genç oyuncuların performansları yakından takip edildi.

"Türk futboluna büyük değerler kazandıran Altınordu Futbol Kulübü ile iş birliği içinde bu organizasyonu düzenlemekten büyük mutluluk duyuyoruz." - Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı.

Tesislerin Türk Futboluna Katkısı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, organizasyon sırasında yaptığı değerlendirmede, belediye bünyesindeki tesislerin Türk futbolunun hizmetinde olduğunu belirtti. Başkan, spor akademilerinin binlerce sporcuyu yetiştirdiğini ve altyapılara verilen önemin somut sonuçlarını vurguladı.

Bu organizasyon, Gaziantep ve Türk futboluna genç yeteneklerin kazandırılmasında önemli bir rol oynuyor ve iki kurumun iş birliğinin spora sağladığı katkıları gösteriyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER