Politika

Büyükşehir Belediye Başkan'ında TBMM Başkanvekili Bozdağ'a Özel Sunum

önemli bir ziyaret gerçekleşti, ancak bu ziyaretin arkasında ne gibi bir mesaj yatıyor?

Büyükşehir Belediye Başkan'ında TBMM Başkanvekili Bozdağ'a Özel Sunum
14-10-2023 09:11

Bozdağ, Şanlıurfa'da Önemli Temaslarda Bulunuyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, kentin büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü makamında ziyaret etti. Bu önemli ziyaret kapsamında kentte yürütülen hizmet, yatırım ve projeler hakkında bilgi aldı.


Şanlıurfa'da Yoğun Katılımlı Toplantı

Bozdağ'ın ziyaretine, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı, Şanlıurfa Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları da katıldı. Bu geniş katılımlı toplantıda, Büyükşehir Belediyesi'nin sunduğu hizmetler ve devam eden yatırımlar hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirildi.


Başkan Beyazgül'den Bozdağ'a Teşekkür

“Geçmiş dönem Adalet Bakanımız Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemize teşrif ettiler. Teşriflerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bugün burada belediyemiz çalışmalarıyla ilgili bir sunum yapacağız. Daha ileriye dönük atacağımız adımları da belirleyeceğiz. Geçtiğimiz seçimlerde Bakanımız ile verimli bir şekilde çalışmıştık. Hamd olsun ki güzel bir neticeyle neticelendirdik. Bundan sonra da bakanımızın önderliğinde yolumuza devam edeceğiz.”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bekir Bozdağ'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geleceğe yönelik atılacak adımların da planlandığını ifade etti.


Bozdağ'a Özel Sunum

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, ziyareti sırasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetlerle ilgili detaylı bir sunuma katıldı. Bu sunumda, belediyenin kent için planladığı projeler ve hizmetler detaylı bir şekilde aktarıldı.

Bozdağ, sunumun sonunda yürütülen çalışmalardan ve hazırlıklardan ötürü Başkan Beyazgül'e teşekkürlerini iletti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER