Yaşam

Büyükşehirden Kırsal Alana Asfalt Seferberliği

Kırsal alanda asfalt çalışmalarını hızlandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Suruç ilçesini de ihmal etmiyor. Peki, hangi mahallelerde çalışmalar sürüyor?

Büyükşehirden Kırsal Alana Asfalt Seferberliği
24-10-2023 18:00

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden Kırsalda Asfalt Seferberliği

Verimli Bir Çalışma Sezonu İçin Yoğun Tempoda Asfalt Seferberliği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal alanlarda yoğun bir asfalt çalışma programı bulunuyor. Suruç ilçesinde birçok mahallede altyapı ve sathi kaplama asfalt yol çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ekipler, bölge halkının ihtiyaçlarına hızla cevap veriyor.

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Çalışmalarıyla Öne Çıkıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Suruç ilçesinin genelinde asfaltın yanı sıra stabilize yol yapımı, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca, yeni yolların ve bulvarların açılması için de yoğun bir çalışma temposu içerisindeler.

"Suruç ilçesinde Büyük Ziyaret, Küçük Köprülü, Kubat, Belirti, Buğdaycıl, Aşağı Oylum, Dikmetaş ve Küçük Ova Mahallesinde asfalt öncesi stabilize yol yapım çalışmaları sürerken, diğer kırsal mahallelerde de sathi kaplama asfalt çalışmasını aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz."

Bölge Muhtarlarından Teşekkür

Suruç İlçesi Kırsal Mahallelerinde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarından memnuniyet duyan bölge muhtarları, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkürlerini iletti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER