Asayiş

Çelikhan'da Baraka Yangını: 4 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde bir baraka yangınında dumandan etkilenen dört kişi hastaneye kaldırıldı. Yaşananlar ve sonuçları nelerdir?

Çelikhan'da Baraka Yangını: 4 Kişi Hastaneye Kaldırıldı
20-06-2024 20:40
ADIYAMAN

Yangının Çıkış Noktası ve İlk Müdahale

Çelikhan ilçesi Yunus Emre Mahallesi, Çat Barajı yakınlarında meydana gelen baraka yangını, yerel saatle öğleden sonra başladı. Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar, hemen itfaiye ekiplerine haber verirken, aynı zamanda alevlere ilk müdahaleyi de yapmaya çalıştılar.

İtfaiyenin Yangına Müdahalesi

Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Ekiplerin hızlı müdahalesi, yangının çevredeki diğer yapılar için tehdit oluşturmasını engelledi.

Dumandan Etkilenen Vatandaşlar

Yangında Hamdi K., Hakan Ö., Mehmet Y. ve Mehmet S. isimli dört kişi yoğun dumandan etkilendi. Bu kişiler, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Çelikhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi Süreci ve Sağlık Durumları

Hastanede tedavi altına alınan dört kişinin sağlık durumları iyiye gidiyor. Alınan bilgilere göre, gerekli tedavilerin ardından yakın zamanda taburcu edilmeleri bekleniyor.

Devam Eden Soruşturma

Yangının çıkış nedenine ilişkin olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. İtfaiye ve polis ekipleri, yangının kaynağını ve olası ihmal veya kusurları belirlemek için detaylı incelemelerini sürdürüyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER