Gündem

Cerityeniyapan'a Yenilik Rüzgarı:  Örnek Hizmetler

Neler Oluyor Cerityeniyapan Mahallesi'nde? Yeni Sosyal Tesisler, Yenilenen Yollar ve Daha Fazlası

Cerityeniyapan'a Yenilik Rüzgarı:  Örnek Hizmetler
23-01-2024 12:39

Cerityeniyapan'a Yeni Sosyal Tesis

Cerityeniyapan Mahallesi, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun girişimleriyle yeni bir sosyal tesise kavuştu. 503 metrekare büyüklüğündeki bu iki katlı tesiste, taziye evleri, mutfak, yemekhane, mescit ve abdest alma yerleri bulunuyor. Mahalle sakinleri ve Muhtar Aslanoğlu, bu yeni tesis için Başkan Fadıloğlu ve ekibine minnettarlıklarını ifade etti.

Yenilenen Yollar ve Kilitli Parke Taşları

Başkan Fadıloğlu'nun yönetiminde, Cerityeniyapan Mahallesi'nin tüm arazi yolları yenilendi. Ayrıca, mahalle içerisinde yürütülen kilitli parke taş döşeme çalışmalarıyla, ulaşım ve altyapı konforu arttırıldı. Bu gelişmeler, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini önemli ölçüde iyileştirdi.

Deprem Sonrası Sağlık Hizmetlerine Destek

Son depremin ardından zarar gören aile sağlığı merkezi için Şehitkamil Belediyesi hızla harekete geçti. Muhtar Aslanoğlu, AFAD tarafından sağlanan konteynerlerin mahalleye yerleştirilmesi ve gerekli çevre düzenlemelerinin belediye tarafından yapıldığını belirtti. Bu adım, mahalle sakinlerinin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırdı.

Sosyal Belediyeciliğin Önemi

Muhtar Aslanoğlu, Şehitkamil Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışını övdü. Aslanoğlu, "Sosyal belediyecilik hiçbir zaman için bizim mahallemizde eksik olmadı," diyerek, yapılan hizmetlerin mahalle için büyük önem taşıdığını vurguladı. Mahallede gerçekleştirilen bu çalışmalar, diğer bölgelere de örnek teşkil ediyor.

Teşekkürler ve Geleceğe Dair Beklentiler

Mahalle Muhtarı, gerçekleştirilen hizmetler için Başkan Fadıloğlu'na ve ekibine teşekkürlerini iletti. Aynı zamanda gelecek projeler için de umutlarını ve beklentilerini dile getirdi. Muhtar, bu gelişmelerin mahallenin geleceği için hayırlı olacağını söyledi.

"Şu anda bizim için mükemmel bir şekilde, içinin dolabı, masası, sandalyesi her şeyiyle çok güzel bir sosyal tesis yapıldı. En azından insanlar girip çıkarken de rahat bir şekilde giriş çıkması için hoş güzel oldu. Ben, Başkanıma tekrardan teşekkür ederim. Ekibine başarılar diliyorum. Tekrardan inşallah hayırlısıyla hizmetlerin devamını diliyorum" - Cerityeniyapan Mahalle Muhtarı Aslanoğlu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER