Sağlık

Çift 11 Yıl Sonra Çocuk Sahibi Oldu

Harran Üniversitesi Hastanesi'nde Yapılan Tedavi Sonucu, Bir Çift 3 Çocuğa Sahip Oldu

Çift 11 Yıl Sonra Çocuk Sahibi Oldu
11-12-2023 12:26

Uzun Süren Çocuk Hasretinin Sonu

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan Hacer ve Sabri Güven çifti, 11 yıldır çocuk sahibi olamamanın üzüntüsünü yaşadı. Harran Üniversitesi Hastanesi'nde Doç. Dr. Mert Ulaş Barut'un öncülüğünde yapılan kısırlık tedavisi sonrasında çift, üç çocuk sahibi oldu ve şimdi dördüncü çocuklarını bekliyorlar.

Doç. Dr. Mert Ulaş Barut'un Başarılı Tedavisi

Doç. Dr. Mert Ulaş Barut, yaklaşık 2 yıllık bir tedavi sürecinin ardından çiftin çocuk özlemini sona erdirdi. İlk çocukları Ayşe Güven'in erken doğumu, ikinci çocuk Mert Ulaş'ın zamanında doğumu ve en son İbrahim Halil'in doğumu, çiftin yaşamına büyük mutluluk getirdi.

"Bir hastamın adımı evladına vermesi beni çok mutlu ediyor. Çocuk sahibi olamayan hastalarımız umutlarını kırmasınlar." - Doç. Dr. Mert Ulaş Barut.

Başhekimin Teşekkür Mesajı

Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan, hastanenin bölgede tüp bebek merkezi olarak hizmet vermesi ve bu başarıya katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Bu başarı, hem hastanenin hem de ilgili anabilim dalının önemli bir başarısı olarak kaydedildi.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi'nin kısırlık tedavisi alanında başarılı sonuçları, çiftler için yeni umutların kapısını aralıyor.

```

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER