Ekonomi

ÇİMKO Çimento ve Gaziantep Ytong Yapı Fuarında

BUILDEAST Fuarı'nda SANKO Holding'in bünyesindeki ÇİMKO Çimento ve Beton ile Gaziantep Ytong ne gibi yenilikler sundu? Katılımcılar fuarı nasıl değerlendirdi?

ÇİMKO Çimento ve Gaziantep Ytong Yapı Fuarında
06-10-2023 10:56


SANKO Holding'in Öncü Şirketleri, BUILDEAST Fuarı'na Katıldı

Önemli Katılımcılar ve Açılış

Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleşen BUILDEAST Fuarı'nın açılışında, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcisi, Büyükelçi Çağrı Sakar ve birçok önemli isim hazır bulundu.

ÇİMKO ve Gaziantep Ytong'dan Fuar Açıklamaları

Çimko Çimento ve Beton Genel Müdürü Dr. Önder Kırca ve Gaziantep Ytong Genel Müdürü Cengizhan Açık, katılımcılara ve ziyaretçilere firmalarının ürünleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

"Bu fuar, şirketlerimizin ürün ve projelerini geniş bir kitleye tanıtma fırsatı sunmuştur." - Dr. Önder Kırca



ÇİMKO Çimento Ve Beton'un Yükselişi

1995 yılında Adıyaman Çimento Fabrikası'nın özelleştirilmesiyle çimento sektörüne giriş yapan SANKO, büyümesini sürdürmektedir. ÇİMKO, bugün çeşitli bölgelerdeki beton santralleri ve paketleme tesisleri ile sektörde önemli bir konuma sahiptir. Firma, kalite ve sürdürülebilirlik odaklı çalışarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Gaziantep Ytong'un Başarısı

1997 yılında kurulan Gaziantep Ytong, Sanko'nun yabancı sermaye ile ortaklık yaptığı ilk kuruluşudur. Modern yapım teknolojileriyle YTONG markası adı altında üretim yapan tesis, birçok kalite belgesine sahiptir ve Türkiye gazbeton üretim kapasitesinin %7'sini karşılamaktadır. Ytong, tüm dünyada güvenilir bir imajla tanınan bir marka haline gelmiştir.

"Ytong, dünyada gazbeton sektöründe lider bir marka konumundadır." - Cengizhan Açık

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER