Eğitim

Çocuklar İçin Etkinlik Düzenlendi

kırsal bölgeler için düzenlediği özel etkinlik Kulp'ta renkli görüntülere sahne oldu. Peki, çocuklar bu şenlikte nelerle karşılaştı?

Çocuklar İçin Etkinlik Düzenlendi
19-10-2023 14:52

"Mahallemde Şenlik Var" Etkinliği Kulp İlçesinde Coşkuyla Gerçekleşti

Çocuklar İçin Dolu Dolu Bir Program

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında Kulp ilçe stadyumunda bir dizi etkinlik düzenlendi. Çocukların katılımıyla gerçekleşen bu programda onlar için birçok sürpriz hazırlandı.


Sportif Etkinliklerin Adresi: "Mahallemde Şenlik Var"

Palyaço ve animasyon gösterilerinin yanı sıra futbol, basketbol, voleybol, okçuluk, halat çekme, çuval yarışları gibi birçok sportif aktivite ile çocuklar enerjilerini atma fırsatı buldu. Ayrıca eğitsel ve eğlenceli parkur yarışmalarıyla da hem öğrendiler hem eğlendiler.


Renkli Yüzler, Neşeli Anlar

Şenlikte demir adam ve palyaçolar eşliğinde keyifli anlar yaşayan çocukların yüzleri, palyaçolar tarafından renkli boyalarla süslendi. Bu özel anları unutamayacakları bir hale getiren palyaçolar, çocukların yüzlerindeki tebessüme ortak oldu.


Belediye Eğitmenlerinden Sıcak Yaklaşım

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eğitmenleri, etkinlikte bulunan çocuklarla yakından ilgilendi. Öğrencilere tatlı bir sürpriz yaparak pamuk şekeri ikramında bulundular.

Belediyenin "Mahallemde Şenlik Var" etkinliği, Diyarbakır'ın diğer kırsal ilçelerinde de çocukları sevindirmeye devam edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER