Gündem

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adayı Ziya Polat'a Coşkulu Karşılama: Yeni Dönem Vizyonu

yeni Belediye Başkan Adayı Polat'a Büyük İlgi: Acaba Yönetimde Neler Değişecek

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adayı Ziya Polat'a Coşkulu Karşılama: Yeni Dönem Vizyonu
24-01-2024 14:50

Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin Coşkulu Karşılama

Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Ankara'dan gelen heyette Milletvekilleri ve mevcut Belediye Başkanı da yer aldı. Karşılama töreninde duygusal anlar yaşandı, Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi ve şehitler ile depremde hayatını kaybedenler anıldı.

Ziya Polat'tan İddialı Sözler

Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, havalimanında yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca durmadan çalışacaklarını ve kamu malını koruma sözü verdi. Polat, "6 Şubat'ı unutmayacağız ama geleceğe odaklanacağız" diyerek şehrin imarına vurgu yaptı.

AK Parti İl Başkanı Emrah Bulucu'nun Hedefi

AK Parti İl Başkanı Emrah Bulucu, millete hizmet aşkıyla yola çıktıklarını ve sahada çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Bu açıklama, partinin hizmet odaklı politikasını vurguluyor.

MHP İl Başkanı Ali Önat'ın Destek Mesajı

MHP İl Başkanı Ali Önat, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin iradesini Adıyaman'da sandıklara yansıtacaklarına dikkat çekti. Bu durum, ittifakın gücünü ve birlikteliğini gösteriyor.

Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'ın Başarı Vurgusu

Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 5 yıl önce verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ve milletin malını koruduklarını ifade etti. Bu açıklama, mevcut yönetimin başarısını ve sorumluluk anlayışını ön plana çıkarıyor.

Milletvekillerinden Ziya Polat'a Tam Destek

Milletvekilleri Resul Kurt ve Mustafa Alkayış, Ziya Polat'ın Adıyaman için hayırlı olmasını temenni ederken, AK Parti'nin ülke için fedakarlık yapma anlayışını vurguladılar. Milletvekili Hüseyin Özhan ise Ziya Polat'ı Adıyamanlılara emanet ettiğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER