Eğitim

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Rektör Alkış’la bir araya geldi

kampüsü neden Türkiye'nin en iyisi seçildi? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, bu özel kampüsü neden ziyaret etti?

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Rektör Alkış’la bir araya geldi
21-10-2023 17:30

Şırnak Üniversitesi, Türkiye'nin En İyi Kampüsü Olarak Öne Çıkıyor

Üniversite Kampüsünde Özel Tur

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Nesim Doru'yu ağırlayarak üniversite kampüsünü gezdirdi. Bu özel ziyaret sırasında Alkış, kampüsün ve üniversitenin sunduğu olanakların detaylarını konuklarına aktardı.

Öğrenci Odaklı Eğitim ve Etkinlikler

Rektör Prof. Dr. Alkış, üniversitenin öğrenci odaklı bir yaklaşımla eğitim verdiğini vurguladı. Alkış, "Üniversite olarak öğrenci odaklı bir üniversiteyiz. Bölgemizin hatta ülkemizin en iyi kütüphanelerinden biri olan Merkezi Kütüphanemizde öğrencilerimiz bütün kaynaklara ulaşabiliyor. Yine kampüsümüz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün öncülüğünde gerçekleşen Uluslararası Cudi Cup turnuvalarına ev sahipliği yaptı." şeklinde bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan Teşekkür

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, kampüste gerçekleştirdiği incelemelerin ardından ev sahipliği için Rektör Alkış'a teşekkürlerini iletti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER