Eğitim

Dereceye Giren Öğretmenler Ödüllendirildi

652 Öğretmenin Katıldığı Spor Turnuvalarında Başarı Gösteren Öğretmenlere Ödül

Dereceye Giren Öğretmenler Ödüllendirildi
21-11-2023 18:30

Şehitkamil Belediyesi'nden Öğretmenler Günü'ne Özel Etkinlik ve Ödül Töreni

Öğretmenler Günü Etkinliklerinin Ayrıntıları

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen etkinliklerde, 6 farklı branşta 652 öğretmen yarıştı. Etkinlikler, Göl Kafe Restoran’da düzenlenen ödül töreniyle taçlandırıldı.

Ödül Törenine Katılan Yetkililer ve Etkinlikler

Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve diğer yetkililerin katıldığı törende, dereceye giren öğretmenler ödüllendirildi. Başkan Fadıloğlu, öğretmenlerle öğlen yemeği yedi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Spor Müsabakaları ve Katılımcılar

1-20 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenen Geleneksel Öğretmenler Arası Spor Müsabakalarına 652 öğretmen katıldı. Basketbol, paintball, satranç gibi çeşitli branşlarda yapılan müsabakalarda öğretmenler kıyasıya yarıştı.

Öğretmenlerin Başarıları ve Ödülleri

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, başarılı öğretmenleri kahve makinesi, kupa ve madalya ile ödüllendirdi. Kaymakam Ömer Hilmi Yamlı, eğitimdeki iş birliğini ve belediyenin katkılarını övdü.

Belediye Başkanının Eğitime Olan Destek ve Taahhütleri

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, eğitime ve öğretmenlere olan desteğini vurgulayarak, özellikle okul öncesi eğitime odaklanacaklarını belirtti.

Milli Eğitim Müdürünün Teşekkür Konuşması

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Başkan Fadıloğlu'na öğretmenlere yönelik destekleri ve eğitime bakış açısı için teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER