Gündem

Deva partisi Siverek ilçe Başkanı Şirin” sorunlar bizimle çözülecek”

Deva partisi Siverek ilçe Başkanı Şirin” sorunlar bizimle çözülecek”
09-08-2022 12:16

Demokrasi ve Atılım Partisi – DEVA Partisi Siverek ilçe Başkanı Cuma Şirin İlçenin sorunlarına hâkim olduklarını, sorunların çözümünün ancak partilerinin iktidarıyla mümkün olabileceğine dikkat çekti.

Şirin İlçe Başkanlığının sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti” Siverek gelir kaynağının büyük bir kısmını hayvancılık ile elde etmektedir. Hayvancılığın en yüksek olduğu bölgelerden biri. Kars’tan sonra en büyük hayvan pazarına sahip (ne yazık ki o da ruhsatsız).

Şehrin etrafını plansız bir şekilde yapılan ahırlar sarmış durumda. Siverek için en kısa sürede bir Besi Organize Sanayi Bölgesi kurulmalı. Bu kurulan TDİOSB ile tüm ahırlar bir bölgeye toplanacak. Tüm atık hayvan gübreleri burada toplanacak. Ciddi miktarda bir bir elektrik üretimi ve tarımsal gübre üretilecek. Bu sayede güvenlik, maliyet, şehrin görüntüsü ve hayvan atık kokusu açısından önemli bir adım atılmış olur.

Memleketimiz her şeyi hak ediyor. Ve #DEVA Partisi iktidarında hak ettiği refah seviyesine ulaşacak” açıklamasında bulundu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER