Gündem

Dicle Elektrik Ramazanda Elektrik Kesintilerini Sınırlı Tutacak

Dicle Elektrik, Ramazan Ayında Elektrik Kesintilerini Azaltıyor

Dicle Elektrik Ramazanda Elektrik Kesintilerini Sınırlı Tutacak
09-03-2024 09:52
DİYARBAKIR

Planlı Kesintilerde Ramazan Hassasiyeti

Dicle Elektrik, planlı elektrik kesintilerini ramazan ayı boyunca sadece zorunlu hallerde ve gündüz saatlerinde uygulama kararı aldı. Peki, bu kararın arkasında hangi sebepler yatıyor ve aboneler ne gibi önlemler alabilir?

Elektrik kesintileri ramazan ayında nasıl planlanıyor ve abonelerin günlük yaşantısını ne ölçüde etkiliyor?

Yatırımlar ve Çalışmalar

Dicle Elektrik Şebeke Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nedim Tüzün, 2024 yılı için planlanan 10,2 milyar liralık yatırım kapsamında çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Peki, bu yatırımlar hangi bölgeleri kapsıyor ve elektrik altyapısında nasıl bir iyileşme sağlanacak?

Yatırımların tamamlanmasıyla birlikte bölge halkı hangi faydaları görecek ve elektrik kesintilerindeki azalma nasıl olacak?

Abonelere Yapılan Çağrı

Ramazan ayında abonelerin mağdur olmaması için alınan önlemler arasında iftar ve sahur vakitlerini etkilemeyecek şekilde planlanan kesintiler yer alıyor. Peki, aboneler bu durum karşısında nasıl bir tutum sergilemeli ve elektrik kesintileriyle ilgili hangi iletişim kanallarını kullanabilir?

Dicle Elektrik'in alacağı önlemlerle birlikte aboneler ne tür güvencelere sahip olacak ve kesintilerle ilgili nasıl bilgi alabilirler?

Haber: Dicle Elektrik, ramazan ayında abonelerin mağdur olmaması için elektrik kesintilerini sınırlı tutuyor. Planlı kesintiler sadece zorunlu hallerde ve gündüz saatlerinde yapılacak, böylece iftar ve sahur vakitleri etkilenmeyecek. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER