Gündem

DİKA'nın Batman'daki Şubat Ayı Kurul Toplantısı: İşte Gündem Maddeleri

DİKA, Batman’da Şubat ayı kurul toplantısında gündem maddelerini ele aldı

DİKA'nın Batman'daki Şubat Ayı Kurul Toplantısı: İşte Gündem Maddeleri
08-02-2024 17:30
BATMAN

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), Batman'da gerçekleştirilen Şubat ayı toplantısında, önemli gündem maddelerini değerlendirdi. Peki, toplantıda hangi konular ele alındı?

1. Toplantının Açılışı ve Gündem Maddelerinin Sunumu

Yönetim Kurulu Başkanı Batman Valisi Ekrem Canalp başkanlığında toplanan DİKA toplantısında, günün önemli maddeleri sunuldu. Vali Canalp, toplantının 2 temel gündem maddesi üzerine odaklanacağını belirtti.

2. Geçmiş Yılın Değerlendirilmesi ve 2024 Programı

Vali Canalp, gündemde geçmiş yılın bütçe ve faaliyetlerinin genel bir değerlendirmesinin yapılacağını ve 2024 yılı programının kurula sunulacağını açıkladı.

3. Proje ve Destek Programlarının İncelenmesi

Kurul üyelerine proje ve destek programlarıyla ilgili bilgi verileceğini belirten Vali Canalp, bu konuda kurulun görüş ve onayının alınacağını vurguladı.

4. Mali Destek Programları ve Personel İstihdamı

Vali Canalp, mali destek programlarının yanı sıra, iki uzman personelin istihdam edilmesiyle ilgili gündemin kurula sunulacağını ve kurulun onayına sunulacağını dile getirdi.

5. Faaliyet Raporu ve Araç Temini

Aynı şekilde, faaliyet raporunun kurulun bilgisine sunulacağını ve binek araçlarının kiralama veya satın alma konusunda kurulun görüşlerinin alınacağını belirtti.

6. 2024 Yılı Faaliyetlerinin Planlanması

DİKA Genel Sekreteri Aykut Aniç, 2024 yılında yapılacak faaliyetler hakkında kurulu bilgilendirmek ve onaylarını almak üzere çalışmaların başlayacağını ifade etti.

"Toplantıyla birlikte alınacak kararlarla umuyoruz ki ajansımızın 2024 yılı içerisinde verimli çalışmalar gerçekleştirmesine vesile olacaktır.” - Aykut Aniç

Toplantıya, Vali Canalp ve DİKA yöneticilerinin yanı sıra, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş da katıldı.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER