Gündem

DİLGEM SİVEREK EĞİTİM MERKEZİ’NDEN GAZETECİLERE ZİYARET

DİLGEM SİVEREK EĞİTİM MERKEZİ’NDEN GAZETECİLERE ZİYARET
22-10-2021 13:05

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet yürüten Özel Dilgem Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, kentte görev yapan gazetecileri ziyaret etti.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecileri ziyaret eden merkez öğretmen ve idarecileri, özel bireyler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru hediyeleri verdi.

HEDEF GAZETESİNE ZİYARET

Özel Dilgem Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, ekibinin bir diğer ziyaret durağı ilçede düzenli günlük yayın yapan Hedef gazetesini ziyareti oldu. Özel Dilgem Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, yetkilileri Hedef gazetesinin genel yayın yönetmeni Gazeteci Feyzi Donan’ın gazeteciler gününü kutlayıp, özel bireylerin hazırladığı hediyeyi taktim edip başarılar diledi. Gazeteci donan nazik ziyaretinden dolayı gelenlere teşekkür etti.

Gazetecilik mesleğinin demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu dile getiren merkez öğretmenlerinden Selim Balık, “Zor şartlar altında görev yapan tüm gazetecilerin gününü kutluyorum. Bizde bu kapsamda ilçemizde görev yapan gazetecileri ziyaret ederek özel öğrencilerimiz tarafından hazırlanan hediyeleri verdik.” dedi.

Öğretmenlere ziyaretinden ötürü teşekkür eden gazeteci-yazar Şükrü Dolaş, “Hatırlanmak her insanı mutlu eder. Günümüzde bizleri unutmayarak ziyarete gelen Dilgem öğretmen ve idarecilerine teşekkür ederim.” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER