Yaşam

Diyarbakır'da Aile İçi Silahlı Saldırı: Bir Ölü, İki Yaralı

Kayınpederini öldüren zanlı kaçtı, peki aile içi şiddetin altında yatan sebepler neler olabilir?

Diyarbakır'da Aile İçi Silahlı Saldırı: Bir Ölü, İki Yaralı
13-05-2024 08:23
DİYARBAKIR

Travmatik Olayın Perde Arkası

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesine bağlı Mezopotamya Mahallesi'nde yaşanan olayda, 30 yaşındaki S.A., dini nikahlı eşi ve ailesiyle henüz bilinmeyen nedenlerle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.A., kayınpederi Y.B. ile kayınvalidesi S.B. (45) ve dini nikahlı eşi E.B'yi (29) tabancayla vurduktan sonra olay yerinden kaçtı.

Acil Durum Müdahalesi ve Sonuçları

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalelerin ardından hızla kentteki hastanelere kaldırıldı. Maalesef, ağır yaralanan Y.B., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

- Psikoloji Uzmanı " Aile içi şiddet vakalarında, çoğu zaman derinlerde yatan, çözülmemiş sorunlar ve iletişimsizlik yatar. Toplum olarak bu sorunları erkenden tespit edip, müdahale etmekte daha etkin olmalıyız." 

Kaçan Zanlının Aranması

Polis, S.A.'nın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Şüphelinin neden bu vahşi saldırıyı gerçekleştirdiği ve nerede saklandığı konusunda derinlemesine bir araştırma yürütülüyor. Olayla ilgili soruşturma sürerken, bölge sakinleri de büyük bir şok ve tedirginlik içinde. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER