Yaşam

Diyarbakır’da Piknik Yolunda Feci Kaza: 1’i Ağır 4 Yaralı

Bir piknik gezisi nasıl trajediye dönüştü? Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde yaşanan korkunç kazanın detayları neler?

Diyarbakır’da Piknik Yolunda Feci Kaza: 1’i Ağır 4 Yaralı
13-07-2024 13:00
DİYARBAKIR

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Diyarbakır’ın Ergani ilçesi kırsal Salihli Mahallesi’nde saat 11.20 sıralarında meydana gelen kazada, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Piknik için yola çıkan B.E., M.E.E., F.K. ve sürücü F.E., bu talihsiz kazanın kurbanı oldular.

Kazanın Sebebi Neydi?

Edinilen bilgiye göre, 34 TP 9080 plakalı otomobilin sürücüsü F.E., direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç şarampole uçtu. Elektrik direğine çarpan otomobilde bulunan sürücü ve diğer üç kişi yaralandı. Kazanın sebebi olarak sürücünün anlık dikkatsizliği veya yol koşulları gösteriliyor.

Yaralıların Durumu Ne?

Kaza sonrasında olay yerine hızla sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Ergani İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Diğer yaralıların ise tedavileri sürüyor.

Olay Yerinde İnceleme Başlatıldı

Kaza ile ilgili olarak jandarma ekipleri olay yerinde inceleme başlattı. Kazanın kesin sebebinin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor. Kazanın ardından bölge halkı ve yetkililer, trafik güvenliği konusunda daha dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha vurguladı.

"Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli ve kurallara uygun şekilde araç kullanmaları gerekiyor," diyen yetkililer, trafik eğitimlerinin önemine dikkat çekti.

Piknik yolunda başlayan günün böyle bir trajediyle son bulması, herkesi derinden üzdü. Yaralıların bir an önce sağlığına kavuşması için dua ediliyor.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER