Gündem

Diyarbakır’ın Hani Belediyesi’nden Büyük Hizmet Atağı

Hani Belediyesi, ilçenin kırsal mahalleleri ve bağlantı yollarına 72 bin metrekare parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Bu dev hizmetle ilgili merak edilenler neler?

Diyarbakır’ın Hani Belediyesi’nden Büyük Hizmet Atağı
24-05-2024 17:30
DİYARBAKIR

Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Başladı

Diyarbakır’ın Hani Belediyesi, ilçenin kırsal mahalleleri ve bağlantı yollarına toplam 72 bin metrekare parke taşı döşeme projesini hayata geçiriyor. İlçede başlayan bu büyük çalışmayla kırsal mahallelerin yaşam kalitesi artacak mı?

Belediye Başkanları Sahada

Hani Belediye Başkanları Besile Narin ve Hamdullah Demir, Kırım Mahallesi Hacı İbrahim Küme Evlerinde parke taşı döşeme çalışmalarına katıldı. Başkanların bizzat işçiliğe katılmaları, projeye ne kadar önem verdiklerini gösteriyor. Belediye meclis üyeleri ve çalışanlarıyla birlikte parke taşlarını döşeyen Başkan Besile Narin, projeye ilişkin detayları paylaştı.

72 Bin Metrekare Parke Taşı Döşenecek

Besile Narin, çalışmanın detaylarını açıklarken, “50 bin metrekaresi kırsal mahalleler, 22 bin metrekaresi ise kırsal mahallelerin bağlantı yolları olmak üzere toplamda 72 bin metrekarelik alana parke taşı döşenecek,” dedi. Bu kadar geniş bir alanda yapılan çalışmaların bölgeye etkileri neler olacak?

Hizmet Seferberliği Başladı

İlçede hizmet seferberliği başlattıklarını ifade eden Narin, “İlçemizde 5 yıllık yerel hizmet görevi bizlere devredildi. Meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız ile birlikte kolları sıvadık. İlçemizin kalkınması ve eksikliklerinin giderilmesi adına ne gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın,” şeklinde konuştu. Hizmet seferberliğiyle hangi projeler hayata geçirilecek?

Parkesiz Mahalle Kalmayacak

Besile Narin, “Hiçbir kırsal mahallemiz parkesiz kalmayacak. Yarım kalan projeleri tamamlamak ve yeni projeleri ilçemizi hak ettiği yere getirmek için sahada olacağız,” dedi. Bu çalışmalarla ilçenin altyapı sorunlarının ne kadar sürede çözüleceği merak ediliyor.

Toplumdan Gelen Destek

Belediye Başkanlarının sahada bizzat çalışması, projeye olan inancı ve bağlılığı gösterirken, halkın bu çalışmalara nasıl bir destek vereceği de merak konusu. İlçede yapılan bu büyük hizmet hamlesi, vatandaşların yaşam kalitesini nasıl artıracak? İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER