Gündem

Diyarbakır Misafirhanesinde Berber Hizmeti Başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesinde berber hizmeti vermeye başladı. Sosyal Belediyecilik Anlayışıyla Hizmet

Diyarbakır Misafirhanesinde Berber Hizmeti Başladı
06-02-2024 15:07

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine bir yenisini ekledi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Türkiye'nin farklı illerinden kente tedavi için gelen hastalara ve hasta yakınlarına misafirhanede berber hizmeti sunacak. Peki, nasıl bir hizmet sunulacak?

"Salı, çarşamba, perşembe günleri 08.00-15.00 saatleri arasında misafirhanede ayrılan bölümde berber hizmeti verilecek."

Misafirhanede Salı, çarşamba ve perşembe günleri 08.00-15.00 saatleri arasında berber hizmeti verilecek. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren misafirhane, Türkiye'deki diğer örneklerden farklı olarak 136 oda ve 391 yatak kapasitesi ile en fazla kontenjana sahip misafirhane olarak öne çıkıyor.

Ücretsiz Otel Konforunda Konaklama

Çevre illerden tedavi için Diyarbakır'a gelen ve kalacak yer bulamayanlar için ücretsiz konaklama imkanı sunulan misafirhanede son bir yıl içinde 110 bin kişi ağırlandı. Misafirhane, otel konforunda hizmet veriyor ve misafirlere günlük kahvaltı, akşam yemeği, sıcak su, wifi, televizyon, buzdolabı gibi imkanlar sunuyor. Ayrıca, özel çalışma odaları, ütü odası, çamaşırhane, revir gibi hizmetler de ücretsiz olarak sunuluyor.

Hasta Yakınlarından Memnuniyet

Şırnak'tan Diyarbakır'a gelen hasta yakınlarından Mustafa Gören, misafirhanede sunulan hizmetleri övdü. Gören, "Pazartesiden beri misafirhanede kalıyoruz. Burada berber açıldı. Gayet güzel bir hizmet. Hem ildeki hem de çevre illerden gelen insanlar için ciddi bir ihtiyaç. Bu vesileyle Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz." dedi. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER